petak, 3. siječnja 2014.

Sleek Blush - Rose Gold i Pomegranate


O Sleek kozmetici puno sam čitala i gotovo svi članci i postovi na koje sam naišla bili su iznimno pozitivni, potaknuta time početkom devetog mjeseca prošle godine naručila sam svoje prve Sleek komade i od tada ih neprestano koristim. Radi se o rumenilima u nijansama Rose Gold i Pomegranate.


Rumenila dolaze u čvrstoj, plastičnoj, mat crnoj ambalaži, a s unutarnje strane nalazi se ogledalo. Stigla su zapakirana u prozirnu foliju tako da možete biti sigurni da ih nitko prije vas nije otvarao. Rumenila nemaju nikakav miris. Dolaze u količini od čak 8 grama po cijeni od 5,99 $. Što se tiče cijene shipping - a mislim da ona ovisi o veličini narudžbe. Koliko se sjećam, ja sam shipping za dva rumenila platila manje od 1,50 $, a stigla su za nekih 10 - ak dana. 


Ja bih Rose Gold opisala kao predivnu roskasto koraljnu nijansu sa zlatnim shimmerom, idealnu za svakodnevno korištenje. Mnogi ga uspoređuju sa rumenilom Nars Orgasm, a obzirom da ja nemam Orgasm ne mogu vam reći svoje mišljenje o njihovoj sličnosti. Pomegranate me toliko oduševio da se svaki dan mogu iznova i iznova diviti njegovoj ljepoti. Radi se o predivnoj berry nijansi sa sitnim zlatnim shimmerom. Preporučila bih ju onima sa srednjem i tamnim tenom dok bi onima sa jako svijetlom kožom ova nijansa mogla ipak biti malo preintenzivna. S ovim rumenilom lako je pretjerati jer samo lagani dodir kistom pokupi dovoljnu količinu proizvoda. 

S lijeva: Rose Gold, Pomegranate

Rose Gold

Pomegranate

Obje nijanse izuzetno su pigmentirane i stoga savjetujem laganu ruku i korištenje mekanog kista. Rumenila su postojana, lako se nanose i blendaju te su cjenovno pristupačna. 

S lijeva: Rose Gold, Pomegranate

S lijeva: Pomegranate, Rose Gold

Sleek rumenila možete naručiti na njihovoj službenoj stranici. Ja vam svakako preporučam da ih probate jer za jako povoljnu cijenu dobijete gotovo nepotrošivu količinu vrhunski pigmentiranog, postojanog i kvalitetnog proizvoda. Također, ukoliko vam se ne sviđaju Rose Gold ili Pomegranate trenutno možete birati između 11 prekrasnih nijansi. U mojoj košarici već se nalaze dva nova rumenila (kao i paleta sjenila, blush by 3 rumenila, face contour kit...). ;)

Sviđaju li vam se ova rumenila? Jeste li koristili rumenila ili možda neki drugi Sleek proizvod? Jeste li zadovoljni?


Martina

24 komentara:

  1. Rose Gold mi je na WL. Stvarno je divno. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam njihov contur kit i paletu senki,kao i paletu ruzeva i sve mi se svidja s tim sto bih izdvojila contur kit,a kako cujem i rumenila su im super (a sad i vidim :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam još koristila Sleek proizvode, ali slušam same pohvale njihovih rumenila. Rose Gold je prekrasno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj Sleek, sigurna sam da nećeš požaliti.
      Martina

      Izbriši
  4. Predivna su mi ta rumenila, zapravo rumenila općenito.. Imam Sleekovu paletu Oh so special i sasvim je ok, zadovoljna sam.. Ali rumenila.. i to ovo Pomegranate mi je tuha patnja! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pomegranate je stvarno divno, čak mi je malo draže od Rose Gold. ;
      Martina

      Izbriši
  5. Jos nemam nista od Sleeka,ali ispravit cu to:-)Ovo Rose gold je predivno,a cujem da su im i sjenila odlicna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Renchica ispravi tu grešku što prije!! ;)
      Martina

      Izbriši
  6. Joj prelepa suuu. Obozavam Sleek rumenila. Rose gold imam u okviru face form seta, bar mislim da je to rumenilo. Uglavnom obozavam ga. A ovo drugo mi je isto predivno. Bas razmisljam koje bih tako solo rumenilo mogla da porucim ali pretesko mi je da odlucim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih želim još naručiti, a obzirom da nisam u mogućnosti naručiti sve nijanse (a želim to) moram izabrati dvije, a to je tako teško kad su mi sve primamljive. :/
      Martina

      Izbriši
  7. Nemem ništa od Sleeka, ali definitivno ovo želim, prelijepo!

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni se više sviđa Pomegranate! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Odgovori
    1. Znala sam da će se skoro svima svidjeti! :)
      Martina

      Izbriši
  10. Rose Gold žeeelim! Iako mislim da bi mi bolje pristajao Pomegranate :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Oba su mi na WL već neko vrijeme, s time da Pomegrante svako toliko maknem s liste. Sad je opet na njoj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti savjetujem da ga vise ne mices s liste, pa vidis da to micanje nema smisla kad se uvijek iznova vrati! ;) ;)
      Martina

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...