srijeda, 19. veljače 2014.

New in by Tereza #3


Danas sam vam odlučila pokazat stvarčice koje su se skupile kod mene u protekla dva mjeseca. Kako mi je ovaj mjesec bio rođendan većinu proizvoda sam dobila na poklon od dragih ljudi i hvala im puno na tome.


Napokon sam s Wish liste skinula Urban Decay palete i to Naked Basics koja je poklon od dečka te Naked 3 poklon od tate. Obje trenutno isprobavam i za sada sam jako zadovoljna. Odlučila sam nadopuniti kolekciju Maybelline Color Tattoo sjenila i to s nijansom Permanent Taupe koju upotrebljavam za popunjavanje obrva i tu ulogu jako dobro obavlja.



bareMinerals Started kit (Medium) je također poklon od dečka. Bare Minerals je mineralni makeup koji ne sadrži talk, mineralna ulja, mirise i ostale aditive koji mogu iritirati osjetljivu kožu. Set se sastoji od devet proizvoda. 











Odlučila sam isprobati i Garnier Perfect Blur koji je trenutno jedan od proizvoda o kojima se najviše piše duž blogosfere uglavnom u pozitivnom kontekstu. Jedva ga čekam isprobati i vidjeti hoće li i mene oduševiti.


L'Oreal Paris Super Liner Brow Artiste – olovka za popunjavanje obrva u nijansi 04 Dark Brunette koja s jedne strane sadrži vosak za fiksiranje.

Maybelline Fit me – moj najdraži drogerijski korektor kojeg redovno obnavljam i čini mi se da mu sigurno neko vrijeme neću pokušavati pronaći zamjenu jer za sada ispunjava sve moje potrebe.


Ovaj mjesec su se u mom kozmetičkom kutku našle i dvije maskare: Catrice Better than False Lashes Ultra Black i Max Factor Excess Volume Extreme Impact.

Već sam spominjala kako volim Catrice Defining rumenila i u cilju mi ih je prikupiti sve. Ovaj put sam postala bogatija za nijansu 080 Sunrose Avenue

Maybelline Colorama Blush 601 – fantastičan proizvod samo ne kao rumenilo već kao highlighter za oči i lice.

U postu Proizvodi koji su me razočarali sam spomenula kako sam u potrazi za dobrom bazom za sjenila pa mi je dosta cura predložilo ovu Avon - ovu. Nadam se da ću biti zadovoljna.


Ne znam da li sam dosada spominjala koliko volim ulja u kozmetici i kako ih koristim za sve. Tako u posljednje vrijeme testiram Now solutions coconut oli i to pretežito kao masku za kosu. No, kako se radi o proizvodu gdje je za veće učinke potreban duži period još je rano za neke moje veće dojmove. 

Holyplant bademovo ulje sam počela koristit za skidanje okoloočnog makeup - a i za mene tu funkciju obavlja i više nego dobro istovremeno njegujući to osjetljivo područje, ali i trepavice. 

Dr. Pasha arganovo ulje (za njegu lica i tijela) je proizvod kojim sam oduševljena i sigurno ću mu u budućnosti posvetiti poseban post. 

Za lice inače koristim Nikelovo ulje noćurka, a Kemig planiram upotrebljavati za moje mućkalice. J


NovExpert The Expert Exfoliator Mask & Scrub – moje oduševljenje još uvijek traje, a deteljnu recenziju možete pročitati ovdje

Aminogenesis Really, really clean gel za umivanje je još jedan proizvod koji je postao neizostavan u mojoj svakodnevnoj rutini i uvijek ga moram imati u zalihama. 

Natura Siberica gentle face peeling je poklon od moje drage Martine koja je imala želju da ga isprobam s obzirom da je ona jako zadovoljna učinkom.

Inače sam slaba kod kupovine proizvoda za čišćenje lica i kad sam kod kolegice Mell s bloga Mell's Corner vidjela da je Murad Clarifying Cleanser, s kojom je bila jako zadovoljna, na sniženju nisam mogla odoljeti da ga ne isprobam.

Bioderma Sebium AKN – još uvijek nisam sigurna što mislim o ovoj kremi jer imamo hate – love odnos, tako da ću pustiti još neko vrijeme da prođe prije no što napišem recenziju.


Avene termalna voda – još jedan proizvod koji redovno obavljam, ovaj put u manjem pakiranju pošto veće nije bilo dostupno. 

Cien SOS hand concentrate – ne razumijem zašto ju povlače iz prodaje s obzirom da se radi o jednoj odličnoj i pristupačnoj kremi tako da sam napravila zalihe. 

Merz Spezial maska za područje oko očiju – spas za okoloočno područje, naročito zimi. 

Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres – moj najdraži balzam za usne, nedavno je bio na sniženju na Feelunique – u pa sam iskoristila priliku. 

Nedavno sam na kod Mikke s bloga Mikka's Makeup Box pročitala odličan članak Moja "prva pomoć" koji me potakao da isprobam Sudocrem i Crnu mast (mast amonij-sulfogirodalata).

Tester A - DERMA EXOMEGA bogate emolijentne kreme sam dobila u ljekarni i iako nisam oduševljena sastavom na mojoj koži se za sada ponaša i više nego dobro.


Ovaj mjesec kupovala sam samo cjenovno dostupnije brendove ruževa i to: Catrice Ultimate Colour 270  Matt-erial Girl, Catrice 110 Pink Me Up!, Catrice Une, Deux, Trois LE - C02 Meet Berry, Wet n Wild Sugar Plum Fairy, Wet n Wild Smokin' Hot Pink i Golden Rose Classics 234 .


Od lakova sam se počastila s Golden Rose Paris 106, Golden Rose Care+Strong 154, Wet n Wild E2172 Disturbia, Gabrini N 17, Gabrini Shine Colors S 11.


Kako sam negdje zagubila Look by Bipa kabuki kist s kojim sam jako zadovoljna iskorsitila sam vikend popust u Bipi i ponovo ga kupila. Također, novost u mom kozmetičkom kutku je i Real Techniques Starter set s kojim sam za sada relativno zadovoljna (s nekim kistovima više, s nekima malo manje).


Već posjedujem Macadamia NoTangle, no vidjevši Tangle Teezer na sniženju bio sniženju odlučila sam ga kupiti da usporedim ove dvije četke.

Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što ste vi kupovali u posljednje vrijeme?

Tereza

51 komentar:

  1. Jao, jao, koje divote <3 Imam dosta proizvoda i sama, RT, Garnier, Avene, Maybelline Fit me... Uživaj u svemu!

    OdgovoriIzbriši
  2. Same predivne stvarčice <3 Imaš super tatu i momka, moji se nikada ne bi sjetili da mi kupe to osim ako bi im posebno izpisala svoj WL :D
    Sa Bioderma AKN imam i ja love hate odnos ali dobro još ču je koristit, možda se pretvori u čistu ljubav :D A ruževi za usne su svi predivne boje, jedva čekam da ih pokažeš kako izgledaju na usnama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! <3 Naučili više i oni što valja :D
      Biodermi pružam još jednu šansu...
      Ruževi su baš boje po mom ukusu! :) Tereza

      Izbriši
  3. Auuuu predivan new in. Moram da priznam da mnogo toga odavde imam ili sam imala i obozavam ili sam obozavala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) To mi je jako drago čuti, onda mora da sam izabrala dobre stvarčice! :) Tereza

      Izbriši
  4. Udaj se za decka :D salim se, ali stvarno, think about it ;) ;)
    Super new in :) sve je lijepo i sve bi me i samu razveselilo.
    Sa kokos uljem ces sigurno biti zadovoljna, meni je jako oporavilo kosu ostecenu od blajhanja i svega, jedino pazi da ti ne bi zamastilo tjeme i postoji mogucnost da ti potamni boju kose (ne znam koju sad imas). Ali odlican proizvod. Fino je i za kuhanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah, treba to zaslužiti, al moram priznati da je na dobrom putu (neovisno o ovome :P).

      Zasada sam zadovoljna sa kokosovim uljem, baš ću probati nešto skuhati s njim! :) Tereza

      Izbriši
  5. WOW, koje divote. :D Baš me zanima kakva je L'oreal olovka za obrve. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Aaaaa, ludilo! Želim ti sve ukrasti odmah :DD Nekoliko puta sam se vraćala na slikice, divota! Znam da ćeš uživati u svemu a ja jedva čekam da čitam dojmove :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A divnaaaa si <3 Šaljem ti ja što god želiš da ne moraš krasti! :) Tereza

      Izbriši
  7. Sjajan New in, sve je odlicno. :-)
    Kao ljubitelj ulja, to mi je posebno zanimljivo. Zanima me recenzija nove MF maskare.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)

      Ja ulja obožavam, u svemu! :) Kada je još malo detaljnije isprobam ide recenzija! Tereza

      Izbriši
  8. alaa sve je predobro :)
    Naked 3 predivna, Bare Minerals jedva čekam neku recenziju , ruževi i lakovi prekrasni - Disturbia je i meni na popis kupnje :)
    Uživaj u novim stvarima :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Holyplant ulje nikako da kupim, a privlači me ali se uvije odlučim za mlijeko. Afrodita ulje badema mi se dopalo za dostranjivanje šminke sa očiju.
    I da, super stvarčice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo ako dobro za skidanje okoloočnog pa ga isprobaj čisto da promijeniš! :)

      hvala! :)

      Tereza

      Izbriši
  10. Woooo, etooo me :D :D Skoro sve po mom ukusu,i kao dagledam svoju kozmetiku :D

    Jedino nemam Naked 3, mamaamamama:D

    I za što koristiš ulje nočurka osim za lice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja te čekam i to sa ručkom po izboru kao što sam obećala! :D

      Nabavit ćeš je ti ne sumnjam, stvarno je divna! :)

      Ulje noćurka koristim za lice samo ne samostalno, miješam ga to sam htjela reći! :)

      Tereza

      Izbriši
  11. Sve same divote :) Bravo za dečka i tatu :) Baš me zanimaju tvoji dojmovi Perfect Blura :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D Dečko i tata su ovaj put rastrurili! :D Tereza

      Izbriši
  12. Koji dobar New in!!! neke stvari sam probala, neke planiram ubrzo...zanima me recenzija Max Factor maskare, htjela sam je kupit, ali sam onda pročitala poprilično razočaravajuća mišljenja pa sam odustala...nadam se da će se prva pomoć pokazat kao učinkovita, jel' da da grozno smrdi ta crna mast? samo je nemoj puno stavljat da ti ne isuši kožu, jaka je :) ...vidiš sad si me sjetila da imam tester DERMA EXOMEGA uljnog skidača šminke, nikako da to isprobam...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Nisam dovoljno dobro testirala Max Factor, al zasada mogu reći da ne obara baš s nogu :P Pomoć je zasada učinkovita, neka tako i ostane! :D

      Ajme baš smrdiiiiiiii al srećom nemam nametnika blizu nosa, pa je ne osjećam toliko! :)

      Tereza

      Izbriši
  13. Uh uh...ovo je melem za oči.. :) Sve bih ti ukrala.. :D Neke od proizvoda sam koristila, i bila sam svima zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah! :) Drago mi je da si bila zadovoljna, nadam se da ću i ja biti! :D Tereza

      Izbriši
  14. divna skupina odlicnih proizvoda, mene isto zanima recenzija MF maskare, kao i Pasha Arganovog ulja. Aminogenesis mi je tiha patnja, inace ne mogu da verujem i dalje kako je velika razlika u ceni i koliko je u USA povoljniji. Pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pasha arganovo zasad oduševljava, no želim ga još detaljnije isprobati! :)

      Da, stvarno se i ja ne mogu načuditi koliko su općenito proizvodi kod nas skuplji! :/

      Tereza

      Izbriši
  15. Ove cekte za kosu odavno gledam pa cu se na sajmu i castiti jednom,a ovu sudocrem imam bas odavno,i koristi svrsi!! :)) Odlicni proizvodi,jedva cekam recenzije!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram priznati da mi je malo bolja Macadamia, no sve ovisi kakva je kosa! :)

      Hvala, hvala! :)

      Tereza

      Izbriši
  16. Ne da mi se sviđaju noviteti, nego bih ti ih rado sve pokupila :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Ahhh... :) Super noviteti :D i ja sam imala sa biodermom akn love-hate odnos ali sam se poslije 2. pakovanja odlučila, da je ipak hate :P smetao mi taj film, koji pravi na koži.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Da imam problem i ja sa filmom koji ostavlja, ali zasada mi najviše smeta učinak, možda se stvari promijene, tko zna! :D Tereza

      Izbriši
  18. Uh, predobro! JAvi usporedbe četki :D Kakva ti je Catrice maskara?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram priznati da nisam baš oduševljena, al dat ćemo joj još vremena, možda se i popravi! :P :) Tereza

      Izbriši
  19. Dobro daj, hoćeš da me herc strefi od ovoliko ljepota na jednom mjestu? :))
    Sve mi je apsolutno divno, sve je po mom ukusu, a mnoge stvari i dijelimo. Mogla bi i Naked trojku podijeliti? hahah :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah, može, može poslat ću ti što dijelimo iz tvog New in-a :D Tereza

      Izbriši
  20. Krasni noviteti i divni muskarci u tvom zivotu! Bravo za njih! :))) Uzivaj <3

    OdgovoriIzbriši
  21. Bravo za tatu i dečka :) izgleda da moram i ja svoje da zaposlim :D otkako sam otkrila kokosovo ulje, ne odvajam se od njeg' i sigurna sam da ćeš biti zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, morat ćeš nema ti druge :D I ja se nadam da će mi odgovarati! :) Tereza

      Izbriši
  22. The Casino at Mohegan Sun Launches With - JTM Hub
    "We are excited 보령 출장마사지 to announce that The Casino at 강릉 출장안마 Mohegan Sun is now open 경상남도 출장샵 with the 경상북도 출장샵 launch of our exclusive Casino 광명 출장안마 Pass promo code!”

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...