srijeda, 27. studenoga 2013.

Neutrogena krema za ruke

U ovo hladno doba godine naše ruke svakako zahtijevaju više pažnje nego inače. Hladnoća i suhi zrak nekima od nas donosi hrapave, suhe, ispucale i crvene ruke, a učinkovita krema za ruke je ono što bi se u svakom trenutku trebalo nalaziti uz nas koji se susrećemo s navedenim problemima.


Krema koju vam danas pokazujem je Neutrogena krema za ruka koja je koncentrirana i bez mirisa. Uvijek ju kupujem u Muller - u jer sam jednom davno zaključila da imaju najpovoljniju cijenu, mislim da dođe 24,90 kn (ispravite me ako griješim) dok na drugim mjestima zna biti i do 10 kuna skuplja. Dolazi u pakiranju od 50 ml. Ova krema ima i svoju „sestru“ koja ima plavi zatvarač, a razlika među njima je samo ta što ova sa plavim zatvaračem ima miris (svi sastojci su isti, plavoj je samo dodan Parfum). Iako je miris fin, u zadnje vrijeme nekako mi više paše ova bez mirisa o kojoj vam danas pišem. Koristila sam i jednu i drugu tako da mogu reći da što se tiče učinkovitosti među njima nema baš nikakve razlike.

Sastojci: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Steric Acid, Palmitic Acid, Sodium Cetearly Sulfate,  Dilauryl Thiodipropionate, Sodium Sulfate, Methylparaben, Propyloaraben.


Proizvođač navodi da ova krema smiruje i štiti čak i ozbiljno isušenu i ispucalu kožu ruku i ja se s time u potpunosti slažem. Koncentrirana je i stoga je jako mala količina dovoljna za cijele ruke. Kao što sam navela, krema nema nikakvog mirisa. Bogata je, ali ne i premasna te se jako lako razmazuje. Nakon nanošenja masni tragovi u trenutku se upiju i nestanu, a ruke ostaju nježne i mekane. Uistinu mi pomaže u borbi protiv suhe i ispucale kože ruku. Bez ove kreme ne idem nigdje, i ljeti i zimi – uvijek je uz mene!

Čime vi njegujete svoje ruke? Jeste li probali ovu kremu? 

Martina

Broj komentara: 14:

  1. Ja imam takvu plavu i odlična mi je :) a imam crveni losion za tijelo i najbolji je na svijetu <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Crveni losion nisam probala, ali ovo ljeto korisitla sam Neutrogena fast absorbing light balm za tijelo ( http://shopkmk.com/userfiles/productimages/product_7053.jpg ) i bila sam jako zadovoljna!
      Martina

      Izbriši
  2. Nebrojeno tubica sam potrošila...sad malo isprobavam neke druge čisto promjene radi, ali ako baš bude kritično ove zime, znam da se uvijek mogu vratit Neutrogeni! ...i ja više volim ovu bez mirisa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja povremeno isprobavam druge kreme, ali Neutrogenu uvijek imam u pričuvi! :)
      Martina

      Izbriši
  3. Uh i ja sam ne znam koliko tuba potrošila. Moram samo primjetiti da sam ih kupovala na ebayu za USA tržište jer je nebrojeno puta bolja nego naša :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na preporuci, svakako ću naručiti pa da vidim razliku!
      Martina

      Izbriši
  4. moj favorit je loccitane krema s karite maslacem, ali i ova neutrogena mi je dobra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, čula sam da je ta L'occitane s kartie maslacem odlična, ali nažalost nisam ju imala priliku isprobati!
      Martina

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. Ja malo koristim plavu, malo crvenu ovisi jel želim miris ili ne, a kao što rekoh - nema razlike u učinku.
      Martina

      Izbriši
  6. Zimi nema priče bez kreme za ruke :) Neutrogenu nisam probala, uvijek se odlučim za neku drugu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drugi put odluči se za Nutrogenu - nećeš požaliti! ;)
      Martina

      Izbriši
  7. Nisam je koristila, vjerujem da je dobra, no htjela bih se nadovezati za cijenu. Nedavno sam tražila kremu jer su mi ruke nenormalno suhe i kupila sam Rosalovu na kraju, a cijena Neutrogeninih u dmu i Bipi je bila oko 40 kn.

    ss

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno mi nisu jasne tolike razlike u cijeni. :/
      Martina

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...