subota, 23. studenoga 2013.

NIVEA Aqua Sensation gel za čišćenje lica

NIVEA Aqua Sensation gel za čišćenje lica za normalnu i mješovitu kožu je moj omiljeni proizvod za čišćenje lica. Koristim ga već mjesecima i ne planiram prestati.



Nivea kaže da Aqua Sensation gel za čišćenje lica s Hydra IQ i ekstraktom krastavca osigurava optimalan učinak čišćenja kože:
     - Čisti nježno i temeljito
     - Dubinski pročišćava
     - Učinkovito uklanja nečistoće i šminku
     - Održava prirodnu ravnotežu vlage u koži

Sastojci: Aqua, Cocamidoproply Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Acrylates Copolymer, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Cucumis Sativus Juice, Panthenol, Laurly Glucoside, PEG – 40 Hydrogenated Castor Oil, PEG – 200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Propylene Glycol, Lactose, Sodium Chloride, Polyquaternium – 10, Microcrystalline Cellulose, Phenoxyethanol, Methylpareben, Propylparaben, Butylphenly Methylpropional, Linaloon, Parfum.



Gel dolazi u čvrstoj plastičnoj bočici u količini od 200 ml. Rok upotrebe je 12 mjeseci od otvaranja. U DM – u košta oko 40 kn. Gel je proziran i sadrži sitne bijele granule koje se prilikom umivanja tope.

Moja koža je mješovita. Iako imam proširene pore i T – zonu sklonu mašćenju nemam većih problema s izbijanjem prišteva na tom dijelu lica. Koža na obrazima mi je normalna, povremeno se pojavi koji prištić. Sve u svemu mogu reći da imam zahvalnu kožu lica i sve te sitne nepravilnosti koje se povremeno pojavljuju ne zabrinjavaju me previše.



Nivea Aqua Sensation gel koristim 2 puta dnevno (ujutro i navečer). Nanosim ga na mokru kožu, nježno umasiram kružnim pokretima i isperem toplom vodom. Blago se pjeni i savršeno razmazuje. Nježan je, ne zateže kožu, odlično hidratizira i učinkovito uklanja sav make – up (ne koristim vodootporan make up) i nečistoće s lica. Kožu lica čini čistom i vrlo mekanom, ne zateže i ostavlja blago osvježavajući miris. Nije izazvao nikakve nepoželjne reakcije na koži, a moje itekako osjetljive oči izvrsno ga podnose. Nakon korištenja osjećam da mi je koža osvježena, hidratizirana i očišćena.

Obožavam ga! ;-)

Čime vi čistite lice?

Martina

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...