utorak, 26. studenoga 2013.

Mojih TOP 7 drogerijskih ruževa ove jeseni

U ovome postu ću vam pokazati drogerijske ruževe koje u zadnje vrijeme najčešće nosim. Izabrala sam ih ukupno 7 iz razloga jer je 7 moj sretan broj. Inače sam velika ljubiteljica ruževa i uz rumenila čine moje najdraže komade dekorativne kozmetike. Mislim da će vam iz ovoga što ćete vidjeti biti jasno koje nijanse preferiram.





Golden Rose 56 – mislim da je većina vas čula za ove ruževe i ukoliko ne posjedujete barem nekoliko nijansi savjetujem da tu grešku ispravite što prije. Ova ljubičasto – fuksijasta nijansa mi je stvarno nekako posebna i nije bezrazložno hvaljena po blogosferi. Visoka pigmentiranost, ugodna tekstura i trajnost, naročito kod ove nijanse, po cijeni od 25 kuna. Divota! Ne znam za vas, ali ja namjeravam skupiti što više nijansi!

Rimmel Lasting finish Kate Moss Rossetto 01 - Rimmel lasting finish su jedni od najdugotrajniji ruževa drogerijskog ranga koje posjedujem. Čini mi se da se o njima malo piše što me čudi jer su uistinu vrijedni pažnje. Osim trajnosti iznimno su pigmentirani, a ova crvena nijansa je baš pogođena po mom ukusu: „This is my perfect red!“ J. Svoj primjerak sam kupila na sniženju za nekih 40 - ak kuna. Moje tople preporuke!

Avon Oxford Wine – za ovu nijansu kažu da je dosta slična famoznom MAC Rebelu i moram se složiti. U ambalaži izgleda puno tamnije nego na usnama. Mislim da me od svih 7 nijansi ova najbolje opisuje. Mama mi govori da uvijek kupujem iste ruževe, istina - u svojoj kolekciji imam dosta sličnih nijansi, ali prilikom kupnje ovakvim i sličnim nijansama jednostavno ne mogu odoljeti. Standardna cijena je 50 kuna, no ovisno o katalogu zna biti snižena. Tako sam ja svoj primjerak u prošlom katalogu platila 35 kuna.

Essence Wear Berries 09 – ovaj ruž bih svrstala u skupinu mojih dnevnih ruževa. Za noć ipak više volim posegnuti za nekim tamnijim ali i dugotrajnijim nijansama. Solidna pigmentiranost, no ne mogu reći da sam oduševljena postojanošću. Prednost ruža je lijepa boja i što mi ne isušuje usne. Cijena 20 – ak kuna.

IQ COSMETICS Colorful Lipstick Intense Plum 9 – ukoliko niste upoznati, IQ ruževi spadaju u Bipinu robnu marku. Kvalitetni, postojani, a jeftini ruževi (35 kuna). Svakako bacite oko!

Flormar Long Wearing Lipstick L 15 – ovu nijansu sam kupila da mi se slaže uz lak i na kraju je jako zavoljela. Idealna boja za ove jesenske dane. Ruž hidratizira, kremaste je teksture i jako dobro pigmentiran. Cijena 20 - ak kuna.

Deborah Atomic Red 07 MAT– ovaj ruž kupujem već godinama i ni sama ne znam koje mi je ovo pakiranje. Boja idealna za
svaku priliku bio dan bila noć. Pigmentirani, dugotrajni i mat - dovoljno da me oduševe! Cijena 60 – ak kuna.







S lijeva na desno: Golden Rose 56, Rimmel Kate Moss Rossetto 01, Avon Oxford Wine, Essence Wear Berries 09, IQ Intense Plum 9, Flormar  Long Wearing L 15, Deborah Atomic Red 07

Da li ste isprobali neke od ovih nijansi? Koji su vaši favoriti?

Tereza

Broj komentara: 18:

  1. Nisam probala ništa od ovoga, ali mi se sviđa Flormar ruž, predivna crvena :D I još kažeš da hidratizira, odlično :) Prije nisam koristila ruževe, ali sam ih zavoljela i kolekcija se povećava :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na usnama izgleda još ljepše, probaj :) Ja bez ruža ne idem nigdje :) Tereza

      Izbriši
  2. nedavno sam nabavila oxford wine...i oduševila se!! U zadnjih 2 tjedna samo njega nosim!!<3

    OdgovoriIzbriši
  3. a vidi ljepote! :D ne mozemo odluciti koji su nam najdrazi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se teškom mukom odlučim, al zato su tu da ih sve nosi :) Tereza

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. I ja ih baš, baš volim! Ako nisi probaj, nećeš požaliti :) Tereza

      Izbriši
  5. Divni su ti ruževi, pravi jesenski a ovaj Avon sad jako, jako želim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš ga imati, isplati se, a i nije skup :D Tereza

      Izbriši
  6. ovdje mi se najvise svidjaju Avon i IQ, no meni su najbolji ruževi Rimmel, i naravno, moju omiljenu nijansu One of a kind ukinu....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta, stvarno lijepa nijansa :( Općenito za Rimmel ruževe imam samo pohvale :) Tereza

      Izbriši
  7. Odličan izbor, kao da sam sama birala :D Od navedenih imam Deborah i Avonov Oxford wine <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...