nedjelja, 24. studenoga 2013.

La Roche-Posay Hydraphase Intense serum

Serum sam kupila još ovo ljeto i koristila ga tek povremeno, dok sam s njegovom intezivnom primjenom počela prije neka 2 mjeseca kada mi je koža počela vapiti za dodatnom hidratacijom. Kako imam osjetljivo lice sklono dehidraciji i suhim dijelovim sama krema mi nije dovoljna i uvijek koristim serum kako bi licu povratila gubitak vlažnosti. Mislim da žene općenito nisu svjesne važnosti seruma u svakodnevnoj njezi i kolike promjene njihova uporaba donosi, naravno pod uvjetom da se izabere kvalitetan i učinkovit proizvod. Poznajem mnoge cure koje uopće ne koriste kremu jer im se od nje lice navodno sjaji, a za serum i njegovu primjenu nikad nisu ni čule. Žalosno, ali istinito.







La Roche Posay Hydraphase Intense serum dolazi u staklenoj bočici od 30 ml koja na vrhu ima pumpicu, tako da ga možete vrlo lako dozirati. Tekstura je vodenasta, niti malo ljepljiva, lako se razmazuje i jako brzo upija u kožu. Blagog je i ugodnog mirisa, ne masti kožu već licu nakon nanošenja pruža neki prirodni sjaj. Dovoljna je sasvim mala količina za cijelo lice tako da vam može potrajati stvarno dugo.







Koristim ga svakodnevno ujutro i navečer prije kreme za lice i nisam imala negativnih reakcija. Nakon nekih mjesec dana primjećujem da su dehidrirane linje zaglađenije, nema zatezanja, lice je nekako mekše, i dobije svježinu. Trenutačno ga preko dana koristim u kombinaciji sa Mixa 24h hidratantnom kremom za normalnu do mješovitu kožu  i moram priznati da je to za moje lice jako dobra kombinacija. Puder tako lijepo sjedne, nema vidljivih suhih dijelova, a i lice mi je puno duže matirano (što naravno pripisujem kremi, a ne serumu). Jedina mana ovog seruma bi mogla biti njegova cijena koja iznosi, ovisno o ljekarni, oko 180 kuna. No, može je se opravdati time što serum dosta dugo traje, a što je najvažnije po pitanju učinka mu nemam zamjerke. Preporučila bih ga svima onima koji se bore sa dehidracijom i suhim dijelovima lica, a  idealan je i kao podloga za make up. Po meni je ovo jedan od najboljih seruma za hidrataciju koje sam do sada isprobala i kad ga potrošim kupujem ga ponovo. 

Da li ste dosada isprobali serume za hidrataciju? Koji su vaši favoriti?



Tereza

Broj komentara: 8:

  1. Odlicna recenzija! Baš si me zainteresirala sada za ovaj serum :D Inače koristim Caudalie SOS Vinosource i Loccitane iznimni serum a prije sam imala i Aveneov ali mi je on preslab za zimu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti mene za Loccitane :) Zasada ispunjava moje potrebe, viditi ćemo kakav će mi biti kada prava zima dođe :D Tereza

      Izbriši
  2. Uf, baš mi treba ovako nešto, zvuči super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Recenzija kao naručena! Upravo sam u potrazi za hidratacijskim serumom jer sam opet isušena:/

    Nisam probala LRP, definitivno idem u potragu za testerima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Do testera nisam uspjela doći, a i nisu ga imale sve ljekarne :/ i ja se neprestano borim sa dehidracijom i toplo se nadam da će mi biti dovoljan kad dođe prava zima! vidiela sam i na blogu kod anaviglam da je i ona bila zadovoljna...ukoliko probaš svakako javi dojmove :)

      Izbriši
  4. izvrsna recenzija :)
    moji favoriti za hidrataciju su Payot elixir d'eau i payot hydrofluid, ali i ovo zvuči jako zanimljivo, mogla bih probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o Payot proizvodima sam čitala mnoge pozitivne recenzije no nisam ih još probala. Mislim da bi se to u skorije vrijeme moglo promijeniti :) Hvala na preporukama!

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...