nedjelja, 24. studenoga 2013.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature - Yellow peach

Ove divne Yves Rocher stvarčice dobila sam na poklon krajem ljeta. Radi se o gelu za tuširanje (400 ml), losionu za tijelo (400 ml) i pilingu za tijelo (50 ml) iz linije Les Plaisirs Nature – Žuta breskva. 




Yves Rocher kaže: „Yves Rocher je odabrao žutu breskvu zbog njene sočnosti i mekoće. Poput slatkog nektara, njen okus je nezasitan i sunčan. Nježno budi osjetila i čini kožu mirisnom, baš poput na suncu dozrele breskve.



Obzirom da je ovo poklon ne znam cijenu, ali ako vas zanima to, ali i ostala ponuda, možete pogledati u Yves Rocher web shop - u. Gel za tuširanje i losion za tijelo dolaze u bočicama od čvrste plastike s poklopcem na odvidavanje koji je jako siguran. Piling za tijelo dolazi u malenoj plastičnoj posudici sa metalnim poklopcem. Sve skupa, iako je od plastike, uistinu izgleda lijepo i luksuzno.

Dakle, ove proizvode sam počela koristiti sredinom rujna. Imaju prekrasan topao voćni miris zrele breskve koji ne djeluje umjetno već je lagan i osvježavajući. Neki bi vjerojatno ovaj miris povezali s ljetom, ali ja ne dijelim mirise po godišnjem dobu, već po raspoloženju. I stoga, u ove tmurne, zimske, kišne dane ovaj gel i losion uistinu mogu podignuti raspoloženje.







Gel za tuširanje je uistinu kremast, dosta gust, lijepo se pjeni, a nakon tuširanja koža je meka i mirisna. Ne isušuje kožu. Losion za tijelo je lagane i prozračne teksture, brzo se upija, lijepo hidratizira i ne ostavlja nikakav neugodan trag/sloj na koži. Piling za tijelo obogaćen je prahom koštica masline i marelice, organskim shea maslacem, uljem slatkog badema i organskim gelom aloe vere. Prirodna zrnca nisu ni pregruba ni prenježna, nego točno onakva kakva trebaju biti da očiste kožu od mrtvih stanica i nečistoća. Piling je uistinu odličan. Nakon korištenja koža ostaje savršeno mekana i nježna – užitak ga je koristiti! 



Obožavam Yves Rocher proizvode i ovu liniju svakako preporučam.

Korisite li vi Yves Rocher proizvode? Preporučite mi nešto!

Martina

4 komentara:

  1. Mmmm breskva, obožavam ju! :) Uglavnom, oni su mi dobri i imala sam nekoliko stvari od njih, moram pohvaliti balzam za usne od vanilije i limuna :) Najbolje njeguje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala njihove balzame, al svakako ću baciti oko na njih sljedeći put kad odem do YR dućana. :)
      Martina

      Izbriši
  2. Odličan mi je njihov Hamam piling, pisala sam i recenziju :D sad želim i ovog probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako probaj ako budeš u prilici i obavezno javi/napiši dojmove!
      Martina

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...