ponedjeljak, 25. studenoga 2013.

Rimmel Apocalips

Rimmel Apocalips Lip Lacquer je proizvod kojeg definitivno vrijedi imati u svom kozmetičkom kutku. Iznimna pigmentiranost, visoki sjaj i prekrasan izbor boja je ono što me posebno privuklo kupnji. Svoja dva primjerka sam ugrabila prije neka dva mjeseca kada je Bipa imala 50% popusta na cjelokupni Rimmel  asortiman, a platila sam ih 25 kuna (redovna cijena im je 49,90 kn). Izbor nijansi je bio ograničen, no ne žalim se jer mislim da sam uspjela uloviti dvije prekrasne nijanse. Žao mi je jedino što ih nije bilo više J.

 

Ovaj proizvod koji nije ni ruž ni sjajilo dolazi u količini od 5,5 ml, a možete birati između 13 nijansi. Ja sam kupila nijansu 400 - Big Bang i nijansu 401 -Aurora. Ambalaža je po meni vrlo efektna: jednostavni crno pakiranje koje prema dnu otkriva boju u nekoj vrsti ombre efekta. Kada tek otvorite proizvod gornji dio bočice nije ispunjen sve dok ne povučete aplikator vani. Tako će te vrlo lako vidjeti da li je proizvod netko otvarao prije vas. Jednostavno se nanosi, no ipak možete vrlo lako pretjerati. Mjenjajte gornju i donju stranu aplikatora kako bi ste ga što ljepše nanijeli. Ono što mi se najviše sviđa kod ovog proizvoda svakako je njegova iznimna pigmentiranost, zbog koje se ni ne može svrstati u skupinu običnog sjajila. Što se tiče trajnosti, ocijenila bih je solidnom. Nakon sat vremena sjaj nestane, te proizvod na vašim usnama postane mat, što meni iskreno i odgovara. Ukoliko se vama više sviđa sjaj, situaciju lako možete popravit nanošenjem još jednog sloja proizvoda. Bez popravljanja uz piće i hranu na usnama će vam izdržati neka 3 sata. Mana Rimmel Apocalipsa može biti u tome što lagano isušuje usne, ništa pretjerano, no  ako imate suhe usne svakako savjetujem da prije nanošenja stavite balzam. Preporučila bih svima da pronađu svoju omiljenu nijansu i isprobaju ovaj proizvod, nećete požaliti. Rimmel proizvodi kod nas su dostupni u Müller trgovinama, a online ih možete ih naručiti ovdje. Ja ću sebi sigurno ugrabiti još barem nekoliko primjeraka! :) 








 Gore Big Bang, dolje Aurora (slikano u na suncu)

Gore Big Bang, dolje Aurora (slikano u hladu)

Jeste li već isprobali proizvod? Imate za mene preporuku? Koja nijansa vam je ljepša? 

Tereza

Broj komentara: 12:

  1. imam big bang ali nisam bas jako odusevljena jer mi se zna prelit preko usni (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja na sreću nisam imala problema sa preljevanjem...jesi probala staviti olovku za usne prije? meni je dobra kombinacija sa bipinom u nijansi cherry :)

      Izbriši
    2. sve kombinacije probala al ni jedna bas u potpunosti ne pomaze. :)

      Izbriši
  2. isprobala sam Rimmel Apocalips, nijanse Galaxy i Celestial, najdraže su mi,
    uspjela sam ih ugrabit prije nego su Rimmel povukli iz Bipe.. slažem se da treba stavit balzam prije nanošenja. ali stvarno su zahvalan proizvod :D Ivana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su odlični :) Nijansa Celestial mi je na WL :)

      Izbriši
    2. odlična je, za sve prigode :) https://www.facebook.com/pages/Makeup-and-OTHER/619954168069569?ref=hl

      Izbriši
  3. Fantastične su obe nijanse! Još nisam probala jer ipak više volim ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja više volim ruževe :) al ovo vrijedi probat :)

      Izbriši
  4. Imam iste te dvije nijanse i mislim čak da sam ih također kupila na nekom sniženju. Nisu loši, s obzirom da do prije nekoliko mjeseci nisam koristila ruževe mogu reći da ove često koristim. Najviše posežem za Aurorom kad idem na faks. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam Big Bang, al mi ima nekakav miris ne objašnjiv.. baš ne znam kako bih ga opisala..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. malo je čudan, al mi nije neugodan :P al nakon što ga nanesem na usta ishlapi :) T

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...