subota, 30. studenoga 2013.

Low budget proizvodi vrijedni pažnje

Danas vam donosim nešto malo drugačiji post. Naime, svi smo se barem jednom uvjerili kako visoka cijena ne znači nužno i kvalitetu te da nekad jeftini proizvodi nadmaše sva naša očekivanja. Zato sam odlučila izdvojiti proizvode čija cijena ne prelazi 30 kuna, a po meni svoj posao obavljaju više nego dobro i mislim da su vrijedni vaše pažnje.


Look by Bipa Lash Unlimited maskara – kupujem ju već treći put. Po meni može ići uz bok i mnogim high end maskarama koje sam isprobala. Lijepo produži trepavice, daje solidan volumen, ne preslikava se ni ne trusi. Po pitanju uvijenosti nisam kompetentna jer uvijek uvijam trepavice prije nanošenja masakre no mogu reći da mi ih ne otežava. Možete ju pronaći u svim Bipa prodavaonicama po cijeni od 25 kuna.


Gabrini lakovi – po cijeni od 9 ili 12 kuna dobit ćete 13 ml laka odlične pigmentiranosti, za neke od nijansi bi čak jedan sloj bio dovoljan no ja uvijek stavljam dva. Postojanost im je solidna, meni puno bolja od npr. Essence i Catrice lakova, naravno produžuje se ovisno o aktivnostima koje radim ili ne radim tih dana. :) Srednja veličine četkica omogućava vam precizno nanošenje. Na slici su dva laka koja najčešće koristim u zadnje vrijeme u nijansama 09 i 332. Kupujem ih u China shopovima no nisu made in China već se proizvode u Turskoj. Također ih možete nabaviti online.


Babylove kupka – koristim ju svakodnevno za tuširanje. Divno miriše, nježna je prema koži i ne isušuje ju (ne sadrži sapune). Iako je namijenjena za uporabu od glave do pete ipak je ne koristim za pranje kose. Dolazi u količini od 500 ml po cijeni od 20 kn.


Ricinusovo ulje – ukoliko niste do sada upoznati sa ljekovitosti ovoga ulja svakako izguglajte, iznenadit će te se za što ga sve možete koristiti. Ja ću se osvrnuti samo na njegovu uporabu u kozmetici. Najčešće sam ga upotrebljavala za rast trepavica i obrva, zbog hidratantnih svojstava na suhim dijelovima kože te kao masku za kosu. Ukoliko želite, u nekim od narednih postova vam mogu pokazati kako ja radim jednu hidratantnu DIY masku koja između ostalog uključuje ricinusovo ulje. Od ovoga ulja, uz miješanjem sa drugim uljima (npr. maslinovo, suncokretovo itd.), možete napraviti sredstvo za skidanje šminke. Omjer ulja ovisi o tipu kože. Također ga često znam umasirati u nokte i primjećujem da su mi čvršći, brže rastu i ne pucaju. Količinu od 30 ml sam kupila u ljekarni po cijeni od 12 kuna.


Merz Spezial maska za područje oko očiju – ako tražite nešto da vam odlično hidratizira područje oko očiju ovo je proizvod za vas. Za cijenu od 8 kuna (Müller) dobiti ćete količinu od 4 ml (4 * 1 ml), koja vam čak i uz obilato i često korištenje može biti dostatna za nekih mjesec dana. Maska lijepo nahrani, zagladi i osvježi okoloočno područje. 


Aveo odstranjivač laka za nokte (badem sa acetonom) – potrošila sam nebrojeno bočica i iako povremeno isprobavam druge odstranjivače uvijek mu se iznova vraćam. Cijena u Müller - u je oko 4 kune.


Balea blagi gel za pranje lica sa vitaminima – iako nije moja najdraža umivalica (o njoj ste mogli čitati ovdje), redovito ju koristim i jako volim. Učinkovito uklanja svu nečistoće i make - up, nije mi prouzrokovala nikakve negativne reakcije i što je meni jako bitno ne isušuje me. Možete ju kupiti u DM - u za 17 kuna. Moje preporuke!


Eveline concealer 2 in 1  – proizvod pruža srednje prekrivanje koje možete po želji nadograditi te lijepo osvijetli okoloočno područje. Mana bi mu mogla biti što lagano isušuje. Moja nijansa je nude, možete ga kupiti u Kozmu i za njega trebate izdvojiti nešto više od 20 kuna.


Flat top brush -  ovaj kist sam kupila preko Buy in coins - a prije više od godinu dana i uz čestu uporabu i pranje nije mu ispala niti jedna dlaka. Najčešće ga koristim za nanošenje, a povremeno i za fiksiranje tekuće podloge. Jedan od najdražih kistova koje imam!


Hipp Intensiv - Creme – mislim da ste o ovoj kremi već čuli dovoljno hvalospjeva i ja ću samo potvrditi njenu učinkovitost. Multifunkiconalan proizvod koji vam je definitivno potreban. Isprobala sam također i njihovu zaštitnu kremu no ova verzija mi je puno bolja.


Koristite li neke od ovih proizvoda? Želite li da vam u narednim postovima otkrijem još neke jeftine, a dobre proizvode?

Ukoliko želite detaljniju recenziju određenog proizvoda napišite mi u komentarima.

Tereza

Broj komentara: 30:

  1. koristim većinu toga. sad me baš zanima ta maska,moram je kupiti. ai ovaj kistić mi se super čini :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odlično je i jedno i drugo, a masku probaj čim prije :) Tereza

      Izbriši
  2. Bas sam uzela ovaj aceton, drago mi je da je dobar jer ga jos nisam isprobala :) Uzela sam dva, cijena preniska :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za tu cijenu i više nego dobro odradi posao :) Tereza

      Izbriši
  3. koristim sve proizvode,osim kista i balea umivalice,koje si navela i svi su mi vrijedni hvale!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda ćeš morati probati i njih da zaokružiš listu :) Tereza

      Izbriši
  4. Ja kupam klinca sa babylove, tuširam se i umivam sa njim, jer jednom u nedostatku umivalice za lice sam posegnula za taj od glave do pete i ništa manje ne opere lice od drugih umivalica. Koristim manje više sve ovdje, samo mi Merz okoloočna maska ne radi baš tolika čuda koliko se o njoj piše no ni ne odmaže. Probala sam neke sad iz Mullera isto 4 komada za cca 10kn i nekako su mi bolje čak te maskice, a kak se zovu sad da me ubijete...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bacit ću oko i na druge maske valjda ću pogodit pravu :) Tereza

      Izbriši
  5. Fantastičan post! Dijelimo Babylove, Hipp kultnu kremu, Merz masku za oči i ricinusovo ulje, s tim da moram naglasiti da je bolje kupiti hladno prešano ricinusovo ulje, i ono ne spada u hidratantna ulja. U velikoj koncetraciji bi čak moglo dugoročno isušivati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) da svakako je bolje kupiti hladno prešano, ova bočica je za nokte, rast trepavica i obrva :P a inače ricinusovo ulje koristim u kombinaciji sa drugim sastojcima ili uljima i koliko sam ja upoznata povećava hidratantna svjojstva proizvoda i koristi se kozmetici za njegu suhe i oštećene kože ispravite me ako griješim ? :) Tereza

      Izbriši
  6. Merz, Aveo, Hipp i ricinusovo ulje su i moji favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Za ono što sam isprobala se slažem a šta još nisam probala svakako kupujem prvom prilikom.

    OdgovoriIzbriši
  8. koristim Hipp kremu i odlična je, također ova babylove kupka je super, ja ju koristim umjesto gela za umivanje, Merz masku za područje oko očiju stalno kupujem. ricinusovo ulje također koristim za kosu i trepavice, Aveo odstranjivač laka planiram isprobati. i može ova DIY maska što si spomenula ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da je i tebi sve šta si probala dobro :) Može, može biti će ubrzo :) Tereza

      Izbriši
  9. Babylove kupku kupujem prvom prilikom, mislim da ćemo se lijepo družiti :) Sviđa mi se i kist.

    OdgovoriIzbriši
  10. Potpisujem za babylove kupku, Hippm kremicu, ricinusovo ulje i merz masku! ;)))
    Odličan post i sama sam prije par mjeseci poisala slično ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Bacila sam oko, sve šta sam probala mi se sviđa, naročito Sleek, Catirce, RT kistovi i Bipa olovke :) Tereza

      Izbriši
  11. Obozavam Babylove i Hipp proizvode.
    Odlican izbor! :))

    OdgovoriIzbriši
  12. Tuširalica najdraža ikad, moram opet kupiti :)) a o kistu čitam hvalospjeve i naručiću odmah 3 kad svi priičjaju kako je dobar :D ostalo nisam isprobala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Babylove <3 Ukoliko budeš u prilici svakako isprobaj :D Tereza

      Izbriši
  13. Uvijek je dobro imati listu odlicnih proizvoda koji ne kostaju mnogo. Nekako su uvijek tu ukoliko ne mozemo priustiti nesto iz viseg cjenovnog ranga a to se svakome desava. Odlican izbor, Balea umivalica je moj favorit od navedenih stvarcica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uskoro spremam još jedan ovakav post jer imam još jako dobrih, a cjenovno pristupačnih proizvoda, koji su nam kao što kažeš često potrebni, naročito u zadnje vrijeme :/ Balea je odlična :D Tereza

      Izbriši
  14. Balea i ricinusovo - ODLIČNI!! :D
    Ostalo mi je na wish listi.... hehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :D a i ostali proizvodi su barem meni odlični :D Tereza

      Izbriši
  15. Tek sam sad skužila post :D
    Slažem se za većinu stvari kaoo što su - Look by Bipa maskara, Hipp krema, Aveo odstranjivač, a ostatak ću isprobati u budućnosti :D Za Gabrini lakove sam isto čula da su super, ali nikako da kupim neki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Srami se :D :P Drago mi je da i tebi odgovaraju, barem ovi proizvodi koje si isprobala :D Tereza

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...