petak, 29. studenoga 2013.

Empties #1

Ja osobno volim čitati ovakve postove i vidjeti što su drugi ljudi potrošili, a danas vam donosim proizvode kojima sam ja dotaknula dno u zadnjih nekoliko mjeseci. Meni se nakupila poprilična količina proizvoda pa ne gubimo vrijeme nego krenimo redom. J


1. L'oral Elseve total repair šampon – namijenjen je obnavljanju kose koju bi trebao učiniti svilenkastom na dodir i dati joj zdravi sjaj. Šampon lijepo očisti kosu i čini ju mekom i sjajnom, ali je učinak nažalost kratkotrajan. Iako imam veoma zahvalnu kosu još uvijek sam u potrazi za proizvodom sa dugotrajnijim učinkom. Ako imate kakvu preporuku napišite mi u komentar.

2. L'oreal Elseve total repair maska za kosu - od maske za kosu očekujem da mi omekša kosu i zagladi vrhove. Ova maska to čini, ali baš kao i kod šampona rezultati koje daje su kratkotrajni. Oštećene vrhove nije obnovila (iako u L'orealu kažu da bi trebala) - no za to ionako postoje škare.


3. Nivea Aqua Sensation gel za čišćenje lica - volim ovu čistilicu, već sam ju recenzirala na blogu pa svakako pročitajte.

4. Nivea Aqua Effect tonik - kupila sam ga sasvim slučajno tijekom jednog od mojih besciljnih lutanja DM- om. Namijenjen je normalnoj i mješovitoj koži. Nježan je prema koži, piše da oživljava kožu, ali moju nije oživio.


5. Radox Milk & Magnolia gel za tuširanje - koliko se sjećam, naletjela sam na njega negdje na akciji i uzela ga za 5 – 10 kn čisto iz znatiželje, bez ikakvih očekivanja. Miriše osvježavajuće – i to su svi moji dojmovi. Ne vjerujem da ću ga opet kupiti.

6. Dove invisible dry dezodorans – moj omiljeni dezodorans. Koristim ga godinama – možda 5 godina, ako ne i više. Kupujem ga uvijek iznova i ne želim nikada ostati bez njega. Ne sadrži alkohol, ne ostavlja bijele tragove i osigurava me cijeli dan.

7. Kozmo piling krema za lice s marelicom i zelenom glinom – ovom proizvodu me privuklo to što sadrži prirodne proizvode hrvatskih proizvođača, ne sadrži parabene, formaldehide, sintetske arome, sintetska bojila i silikone, a proizvodi ga Olival. Navodno bi nakon upotrebe lice trebalo biti nježno, glatko, zategnuto i svježe ali moje lice to nije bilo. Naime, nakon upotrebe na licu mi ostane neki masni film koji se ne da isprati, a osjećaj svježine i zategnutosti nisam doživjela. Ne kupujem opet!


8. Colgate pasta za zube - mini putno pakiranje, veoma osvježavajuća.

9. Ebelin odstranjivač laka - navodno je s mirisom badema, ali ja taj badem nisam uspjela namirisati. Odstranjuje normalne lakove no gubi bitku s pijeksićima. Zeleni Aveo još uvijek ostaje moj broj jedan odstranjivač laka za nokte.


10. HIPP intenzivna krema - prije mjesec – dva sam kod Mell s bloga Mell's Corner naletjela na recenziju ove kreme. Prvo pakiranje je potrošeno, drugo je već u uporabi. Potpisujem sve što je Mell napisala pa svakako preporučam da pročitate.

11. Bioderma Sebium Pore Refiner - radi se o kremi koja je pogodna za masnu i mješovitu kožu, a namijenjena je borbi protiv proširenih pora. Bioderma kaže da ova krema učinkovito sužava proširene pore, osigurava dugotrajan matificirajući efekt, vraća koži svježinu, prevenira nastanak komedona te je idealna kao podloga za makeup. A ja kažem da je izuzetno lagana, lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži. Što se učinka tiče Pore Refiner ostavlja kožu mekom i lijepo ju zagladi te je usitinu dobra podloga za makeup ali dugotrajni učinak u vidu suženih pora nisam primjetila.

12. YSL instant eye make – up remover - ovo mini pakiranje (30ml) YSL dvofaznog odstranjivača ugrabila sam na jednoj od dnevnih ponuda na Jagodici. Za nekih 100 – tinjak kuna paket je sadržavao YSL Volume Effet Faux Cils full size maskaru i ovaj odstranjivač. Odstranjivač je odličan, uklanja kompletan make – up s očiju u dva poteza, blag je i ne iritira oči. Mislim da full size (100 ml) ovog odstranjivača dođe oko 30$ što je, za mene, ipak malo previše. Šteta.


13. Maybelline Fit Me Concealer - jedan od najboljih (ako ne i najbolji) drogerijski korektor kojeg sam probala. Lagan je i prozračan, a opet dobro prekriva. Koristim ga na podočnjacima ali i na ostatku lica za prekrivanje sitnih nedostataka, ne isušuje i ne uvlači se u borice oko očiju. Mene je zadovoljio.

14. Revlon Colorstay - ovaj puder je definitivno "my second skin"! Našla sam idelanu nijansu (220), matira, lagan je i prozračan, ne ostavlja osjećaj težine, odlično prekriva, postojan, može se nadograditi.

15. Rimmel Stay Matte - matirajući puder koji sasvim pristojno radi svoju zadaću. Kupujem ga iznova i iznova.

16. Maxfactor eyebrow pencil - nijansa Hazel i ArtdDeco sjenilo za obrve u nijansi 5 su trenutno moja idealna kombinacija za popunjavanje obrva.


17. Le Volume De Chanel - maskara koju sam dobila uz Gloriju Glam. Ne iritira oči (imam jako osjetljive oči pa mi je ova stavka veoma bitna kada je u pitanju maskara), ne trusi se i ne preslikava, lijepo uvija i daje volumen.

18. Dior Addict Gloss 223 Angélique -  već godinama ga imam, mislim da mu je istekao rok, promijenio je teksturu i vrijeme je da završi u smeću. Nisam ga uspjela potrošiti. Unatoč tome što ne volim sjajila s vremena na vrijeme pokušavala sam mu dati šansu i koristiti ga ali jednostavno ne ide. Boja je stvarno predivna nudasto roza no tekstura mi nikako ne odgovara – ljepljiva ja, uvlači se u borice na usnama, nemoguće ga je nadograditi jer se pereljeva na sve strane.

19. Guess Seductive I'm Yours EDT - postojan, razigran, sladak, voćni -nekako ljetni miris.


Jeste li koristili neke od ovih proizvoda? 

Martina

Broj komentara: 10:

  1. I ja volim CS puder, mada sam ga tek sad prvi put konacno nabavila i imam ga kratko. Fit Me korektor je i meni ubedljivo omiljeni. A Rimmel za matiranje sve planiram da kupim, ali nikako. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rimmel Stay Matte usitinu preporučam da probaš, stvarno dobro matira.
      Martina

      Izbriši
  2. Nedavno sam kupovala masku za kosu i razmišljala da li da probam Elseve ali nisam i sad mi je drago, nisi je nahvalila pa da mi bude krivo :D Mislim da ovaj acetom koristi mama i da užasno štipa za nos pa uvijek moram napomenuti da ni slučajno ne kupi ponovo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sto se tiče maske - mislim da postoji puno boljih po sličnoj cijeni, a ovu vjerojatno više ne kupujem.
      Martina

      Izbriši
  3. I ja volim jako ovakve postove. Hrpa mini recenzija na jednom mjestu, zavidim na trošenju dekorativnih proizvoda. ja slavim kada potrošim nešto od makeup-a :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se rijetko potroše dekorativni proizvodi - ovo sam duže skupljala. :D :D
      Martina

      Izbriši
  4. Super post,zanimljive stvarčice slazem se za korektor i puder definitivno najbolji drogerijski proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, drago mi je da ti se post sviđa :)
      Martina

      Izbriši
  5. Bome si puno toga uspjela potrošit.....tolko čitam hvalospjeve o fit Me korektoru da se sad osjećam ko freak jer ga nemam(moram hitno u dm po nega :-D )I za Colorstay se potpuno slažem...i ja ga obožavam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah - totalno te razumijem, i ja sam se osjećala kao freak dok ga nisam kupila. :)
      Martina

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...