subota, 1. ožujka 2014.

Low budget proizvodi vrijedni pažnje #2

Danas vam donosim nastavak posta Low budget proizvodi vrijedni pažnje. Ovaj put sam izdvojila one proizvode čija cijena ne prelazi 50 kuna, a po meni svojoj posao obavljaju i više nego odlično.




Balea MED Ultra Sensitive pjena za čišćenje lica - “Za osjetljivu, alergijama sklonu kožu. Bez mirisa, bojila, konzervansa, eteričnih ulja, glutena, parabena, silikona i parafinskog ulja.” Ukoliko ste u potrazi za proizvodom koji će učinkovito očistiti sav makeup i nečistoću s vašega lica bez isušivanja i neželjenih reakcija (crvenila, prištića itd.) ova pjena bi mogla biti pravi odabir. No, ukoliko ju odlučite isprobati imajte na umu da nema baš ugodan miris (u prijevodu smrdi i to na vlagu). Srećom ne osjeća se toliko osim u trenucima kada se usredotočite na čišćenje područja u blizini nosa. Ja sam svoj primjerak kupila u Njemačkoj, no pjenu možete pronaći i kod nas u DM - u po cijeni od nekih 25 kuna.


Afrodita SPA šećerni piling za tijelo – za mene definitivno jedan od najboljih proizvoda za odstranjivanje mrtvih stanica s kože tijela. Kao što možete vidjeti na slici piling ostavlja uljni film, no ne brinite koža ne bude masna (sadrži ulje suncokreta, jojobe i uljanu repicu) već iznimno mekana i nahranjena. Mislim da je dovoljno reći da njegov učinak traje i traje i da nakon uporabe nije potrebno nanositi mlijeko ili losion za tijelo. Piling možete kupiti po cijeni od 40 kuna (no često bude na sniženju, tako sam ja svoj platila 34 kune).



Balea Creme-Öl Bodylotion – onih dana kada ne koristim Afroditini piling ili pak poželim dodatnu njegu najčešće posegnem za Balea losionom od badema. Posebno sam oduševljena mirisom, no nije zanemariv ni njegov učinak. Svilenkasta, mekana i nahranjena koža, što više poželjeti?!



Bepanthen krema - multifunkcionalna krema namijenjena njezi kože izložene štetnim vanjskim djelovanjima (vodi, vjetru). Najčešće ju koristim kao pomoć u razdobljima kada mi se pogorša atopijski dermatitis. Odlično smiruje crvenilo, smanjuje nadraženost i sanira suhe dijelove. Možete ju kupiti u ljekarni po cijeni od oko 40 kuna.


Afrodita Kamilica Sensitive krema za područje oko očiju – mislim da ćete teško pronaći učinkovitiju kremu za njegu okoloočnog područja u ovom cjenovnom rangu. Koristim ju gotovo uvijek kao noćnu njegu jer se malo sporije upija i moram priznati da zahvaljujući ovom proizvodu cijelu zimu nije bilo ni traga suhim dijelovima na području oko očiju. Također, savjetujem da ju, ukoliko ste u mogućnosti, kupujete u Mülleru (po cijeni malo manjoj od 45 kuna) jer je tamo koliko sam uspjela vidjeti najjeftinija.


Catrice Defining Blush (na slici su nijanse  080 Sunrose Avenue i 060 Rosewood Forest) – već sam u prethodnim postovima pisala koliko volim ova rumenila, no nije na odmet još jednom spomenuti. Odlična pigmentiranost i postojanost po cijeni od 30 kuna.



Catrice Camouflage cream 020 Light Beige – do sada sam bila vjerna Artdeco kamuflaži koja je zahvaljujući ovome proizvodu u zadnje vrijeme puno rjeđe u upotrebi. Obje kamuflaže odlično prekrivaju i postojane su na licu, no prednosti ipak dajem Catrice. Razlog tome je kremasta tekstura i  to što joj je isušivanje za razliku od Artdeco minimalno, pa je mogu nanositi i na okoloočno područje. Cijena 23 kune.



Sudocrem – žao mi je što se o ovoj kremi tako malo piše jer je odlična. Pomaže kod opeklina od sunčanja, akni, površinskih rana, dekubitusa, ekcema i drugih upala kože. Odlično smanjuje crvenilo, smiruje upaljena područja (prištiće) i ubrzava zacjeljenje. Ipak primijetila sam još jedan učinak koji i nisam očekivala, a to je da mi smanjuje mrlje od prištića. Možete ju kupiti u količini od 60 g (30 kuna) ili  125 g (50 kuna).



Eveline 8 u 1 Total Action - prvi izbor kada mi je potrebna dodatna njega. Lak se nanosi nekoliko dana za redom nakon čega se skine i postupak se ponovi. Pri završetku tretmana nokti su mi čvršći, obnovljeni i manje se lome. Najviše mi je pomogao u razdoblju kada sam skinula umjetne nokte. Možete ga pronaći u Kozmu po cijeni od 20 kuna.



Avon base eyeshadow – ovim putem se želim zahvaliti curama koje su mi savjetovale da isprobam ovaj proizvod. Baza pojačava intenzitet, produžuje trajnost sjenila i ne uvlači mi se u nabore. Odličan proizvod po cijeni od 30 - ak kuna, a možete ga naručiti preko Avon kataloga.




U prethodnim postovima ste mogli pročitati da sam jako zadovoljna Wet n Wild Comfort Zone paletomovoga puta s vama moram podijeliti i moje oduševljenje Wet n Wild ruževima. Na slici su nijanse Sugar Plum FairySmokin' Hot Pink koje u zadnje vrijeme najčešće nosim. Obe nijanse su odlično pigmentirana, a trajnost im je nevjerojatna. Osim što boja s vremenom blijedi ruževi ostaju na usnama sve dok ih ne skinete. Dostupni su u odabranim Dm - ovima po cijeni od 23 kune.



P2 Glow Up! Hihglighter eyes + cheeks - odličan higlighter koji nažalost još uvijek nije dostupan kod nas, no ja se nadam da će se to ubrzo promijeniti. Za vas koji otputujete u Njemačku svratite do DM - a i bacite oko na ovoga ljepotana, neće vam biti žao.




Među do sada isprobanim kistovima nižeg cjenovnog ranga moji favoriti su Look by Bipa kabuki kist (30 - ak kuna) kojeg koristim za nanošenje transparentnog ili pudera u kamenu, Body and Soul kist za rumenilo i konturiranj(30 - ak kuna) te Essence kist za nanošenje sjenila i kist za blendanje (svaki po 10 - ak kuna). Svi oni za mene odlično obavljaju svoj posao, imaju čvrstu dlaku koja prilikom pranja ne ispada niti ispušta boju.



Schaebens Anti - Pickel Maske - kod izbora jednokratnih maski za lice najčešće posežem za markom Schaebens  koju možete pronaći u Mülleru. Trenutno koristim zaštitnu masku za lice protiv prištića i mitesera koja se preporučuje problematičnoj kožu, a sadrži ulje čajevca, manule, hamamelisa te pantenol, alantoin i bisabolol. Nedavno su bile na sniženju tako sam ja svoj primjerak platila manje od 5 kuna.  




Palmolive Naturals Delicate Care mlijeko za kupanje - obogaćeno ekstraktima badema i aloe vere 100 % prirodnog porijekla te vitaminskim kompleksima. Jedan od proizvoda za tuširanje kojima se uvijek vraćam, naročito zimi. Nakon uporabe ostavlja prekrasan miris, mekanu i nahranjenu koža koja nije isušena. 

U budućnosti će biti još ovakvih postova jer mislim da su nam, s obzirom na trenutno situaciju, svima potrebni jeftini a učinkoviti proizvodi.


Koristite neke od ovih proizvoda? Imate mi nešto za preporučiti?


Tereza

Broj komentara: 50:

  1. Imam Catrice kamuflazu, p2 highlighter, evelin lak i apsolutno potpisujem sve što si napisala, super proizvodi! :) Zanima me gdje si kupila sudocream kremu, čini mi se da bih ju mogla isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da i tebi odgovaraju isprobani proizvodi! :) Kupila sam manje pakiranja u Kozma, no imaš ju i u DM-u. Tereza

      Izbriši
  2. Balea pjenica, Catrice rumenilo, Eveline 8u1, Essence kistovi i Palmolive koristim, a u planu mi je još Catrice kamuflaža, W'n'W ruževi i sjenila i Avon baza. Trebam li što dodati još haha :D kao da sam ja radila listu.
    Inače obožavam Vaše postove i samo tako nastavite! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha mislim da ti je to dosta za sada :D

      Hvala ti puno! :***

      Izbriši
  3. Nažalost Sudokrema meni ne čini ništa! Kupila sam ju na preporuku blogerica za isušivanje prištića ali meni nije pomogla. Bipa kabuki kist imam i obožavam, koristim ga za nanošenje pudera u kamenu. Još moram naći i kupiti dobar kist za rumenilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam kod Sudocrema najviše primijetila da mi smanjuje mrlje od prištića, smiruje crvenilo i kad malo prčkam po licu ubrzava mi zacjeljenje. Meni ti za prištiće inače najbolje pomažu kreme sa AHA kiselinama...:) Bipa kabuki je odličan, a ako želiš probaj ovaj Body and Soul za rumenilo, ja sam jako zadovoljna! :) Tereza

      Izbriši
  4. Odlična lista! O evelinu sam i sama sada pisala, a Balea losion je predivan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Baš ću baciti pogled na tvoj post o Eveline laku...:) Tereza

      Izbriši
  5. post mi je fenomenalan, definitivno ću isprobati par proizvoda za koje nisam čula (veliku većinu već koristim i obožavam). nikako da uzmem wet'n'wild ruževe, ali vidim da ih svi hvale pa ću morati i ja po njih. nisam ziher što mislim o catrice camouflage, moram ga još isprobati...i moram uzeti nešto tamniju nijansu jer je ovaj koju sada imam trenutno previjetla za mene...ali meni recimo ne odgovara za sad. inače, mala gram. greškica kada pričaš o Eveline 8 u 1 - (cijena/cijeni). (grammmar nazi).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Catrice Camouflage odlična, inače mi je teško procijeniti proizvod kad fulam nijansu tako da te razumijem! :) Hahaha ajme hvala što si mi rekla za grešku, evo ispravila sam. Još da nisam 10 puta pročitala prije nego što sam objavila, al desi se :P Tereza

      Izbriši
  6. Afrodita piling je zaista odličan, a vrlo sam zadovoljna i s ovim Catrice rumenilima. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piling mi je gotovo svakodnevno u upotrebi koliko ga volim! :) Rumenila su za tu cijenu i više nego dobra! :) Tereza

      Izbriši
  7. Potpisujem za kamuflažu i W'n'W ruževe.. nego primjetih da je badem u pitanju.. :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha ma krivo si primijetila, ja ti uopće ne volim badem! :P Tereza

      Izbriši
  8. Imam dosta proizvoda sa ove liste pa ih necu sad nabrajati, ali volim sve sto nam je zajednicko :) Afroditin piling nemam, al cu ga svakako probati jer je zaista hvaljen.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Želim ti da nam što prije i piling bude zajednički jer je super! :) Ako ga probaš javi dojmove! :) Tereza

      Izbriši
  9. Bravo za post, lista je odlična :D Imam dosta proizvoda na ovoj listi, a slijedeće za testiranje mi je Afroditin piling, vidim da je dosta hvaljen :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D Nadam se da će ti odgovarati jer stvarno mislim da nije bez razloga hvaljen! :) Tereza

      Izbriši
  10. Odlican post,dosta proizvoda sa ove liste sam imala/imam,a neke cu sad sigurno imati na umu kad potrosim zalihe:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Ja sam zasada na dobrom putu u rješavanju zaliha i jedva čekam da isprobam neke druge proizvode koji već neko vrijeme čekaju na WL, al ne dam se dok ne potrošim sve što sam odredila! :) Tereza

      Izbriši
  11. Odlična lista :) Probala sam Afrodita piling, Balea losion, WnW paletu i ruževe, Catrice rumenila, Eveline lak, Essence i Bipa kistove i sve te proizvode jako volim :) Želim probati Avon bazu jer sam puno dobroga čula o njoj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam i bolje baze od nje, ali su bome i puno skuplje, tako da po meni super omjer cijene i kvalitete! :) Tereza

      Izbriši
  12. Gdje se moze kupiti sudocrem?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možeš ju kupiti u Kozmu, DM-u i ljekarnama što ja znam..:) Tereza

      Izbriši
  13. Odličan post! Svi hvale Afrodita piling, moram ga probati. Slažem se i za WnW i Eveline 8u1 :) samo se ne slažem za essence kistove, meni su pregrubi. Puno su bolji Ecotools od povoljnijih kistova.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Probaj, probaj meni je super! :) Slažem se da je većina Ecotools kistova odlična, posebno kist za obrve kao i onaj za rumenilo, no moram priznat da mi je onaj za blendanje premekan više volim malo grublje (naravno ne pregrube). Meni su ovi Essence taman po mjeri! :) Tereza

      Izbriši
  14. super post. zanima me gdje mogu kupiti sudocrem? hvala na odgovoru

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Možeš ga dakle kupiti u ljekarnama, Dm-u i Kozmu, to je ono što ja znam! :) Tereza

      Izbriši
  15. jako puno proizvoda imam s ove liste i imam samo riječi pohvale :)
    Neki dan sam baš po prvi put htjela kupiti Balea pjenicu od meda, jer ju je Babuska's suitcase nahvalila, ali nisam uspjela pronaći u dm-u samo tonik, budem dalje tražila :D
    obožavam body&soul kistove, pogotovo onaj za sjenila :)
    Sudocrem kremu ću si nabaviti

    stvarno koristan post, pogotovo za djevojke koje ne rade, jer im pomaže da uštede novce a pritom imaju stvarno kvalitetne proizvode, mnogi od njih su mnogo bolji nego puno skuplji proizvodi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea mi je stvarno odlična, držim fige da je nađeš! :)

      Mislim da nam u ovoj situaciji svima dobro dođu neki jeftini, a dobri proizvodi! Svi smo se uvjerili da visoka cijena ne znači nužno i kvalitetu! :)

      Tereza

      Izbriši
  16. super mi je ovaj palmolive za tusiranje :D i imam u planu probati ovu afroditinu kremicu :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U mene je Palmolive obiteljska tuširalica :) Tereza

      Izbriši
  17. Probala sam Balea losion, Avon bazu, Catrice rumenila, Essence četkice, Palmolive gel i Schaebens masku...kad dođem u Hr moram kupiti Afrodita piling i Bipa kistove, odavno čitam pohvale. Odličan i koristan post:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Nadam se da ćeš što prije do Hrvatske! :) Tereza

      Izbriši
  18. Essence kistovi,b&s kist,eveline lak i sudocrem imam i volim!!sudocrem je fakat odlična kremica...često ju koristim,posebno poslje istiskivanja mitesera.nanesem ju u tankom sloju na tretirana mjesta i vrlo brzo smiri crvenilo..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je Sudocrem super, posebno posli istiskivanja...čini mi se da sam negdje i pročitala da je fora nanijeti je u što tanjem sloju jer se inače dobije kontraefekt! :) Tereza

      Izbriši
  19. Post mi se dopada i stvarno je vrijeme da isprobam taj Afroditin piling! :D

    OdgovoriIzbriši
  20. odlican post :) pitanje,di ima kupit body&soul kist za rumenilo i konturiranje?

    OdgovoriIzbriši
  21. Super izbor, skoro sve sam probala, ono što mi nije odgovaralo je Eveline učvrščivać za nokte, ostalo je super a posebno Sudocrem bez kojeg ne mogu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Šteta za Eveline, meni je baš spas za nokte...a Sudocrem mi je odličan! :) Tereza

      Izbriši
  22. htjedoh napisati za koje proizvode se slažem, ali sam onda skužila da su to svi koje sam probala u ovom postu, a jedino nisam probala Balea pjenu (i neću), Avon bazu i Catrice kamuflažu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pretpostavljam da Baleu nećeš probati radi mirisa :P Nije tako strašno, vjeruj bilo je puno gorih :D Tereza

      Izbriši
  23. obožavam ovakve postove! o catrice kamuflaži imam same rječi hvale, jedino eto, meni ovaj eveline lak za nokte nije pomogao :( također za essence kistiće thumbs up, meni sasvim dovoljni, a o avonovoj bazi sam jako puno toga pozitivnog čula, ja imam masne kapke pa sam skeptična oko toga da li bi meni odgovarala. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za Eveline su inače mišljenja podijeljena, ja sam među sretnicama kojima je odličan, pogotovo za tu cijenu! :) A Catrice je zakon :D :D Tereza

      Izbriši
  24. sa popisa imam samo eveline koji se zgusnuo pa ga nemogu koristit. baleine mazalice imam ali ne i od badema,ostale proizvode nisam probala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj ako budeš u prilici pa javi dojmove! :) Tereza

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...