ponedjeljak, 25. studenoga 2013.

Ebay beauty related purchase #1




S vremena na vrijeme volim lutati bespućima Ebay – a i istraživati što nam to naši dragi Kinezi imaju za ponuditi - po mogućnosti da je u cjenovnom rangu do 10$ jer više od toga jednostavno, jasno i glasno – ne dam!  Stoga vam danas donosim pregled nekih od „beauty related“ stvarčica koje sam u zadnje vrijeme naručila preko Ebay – a. Pa krenimo redom. Za svaki proizvod imate link na seller – a.



1. Fake beauty blender #1 - ovo sam naručila za moju dragu T. Nije ga još isprobala ali mislim da ćete doznati njene dojmove nakon sto ga testira. Cijena je 1,40$.

2. Fake beauty blender #2 – također za T, cijena je 1,40$.



3. Foundation brush – za 2,99$ dobila sam jedan odličan kist. Neću puno pisati o njemu jer ću svoje oduševljenje uskoro podijeliti u posebnom postu. Samo ću reći da ga imam jako jako dugo, gust je, niti jedna dlaka mu nije otpala, a svoj posao obavlja odlično. Preporučam!

4. Ecotools brush set – jako davno svoj primjerak sam platila nešto više od 4$. Pretpostavljam da je fake. Moj dojam – ok su, mogu poslužiti.



5. Individua fake lashes – naručila sam čisto iz znatiželje. Da li ću opet naručiti? Pa vjerojatno hoću. Za cijenu od 1,50$ dobijete 60 komada koji meni (koja ne stavljam baš često umjetne trepavice) posluže svrsi.

6. Lipstick display – ako volite ruževe ovo definitivno morate imati. Izrađen je od čvrste plastike, a u njega se lijepo smjeste 24 ruža. Savršen način za organizirati ruževe po povoljnoj cijeni (4,39$). 



7. Hair bun – ja sam naručila veličinu L smeđe boje po cijeni od 1,75$. Odličan proizvod koji omogućuje da na brzinu napravite jednostavnu i elegantnu frizuru.

8. Magic bun maker – vjerojatno će se neki pitati kako ovo čudo funkcionira. Nisam baš vješta u opisivanju pa pogledajte na slici. Za cijenu od 0,99$ dobila sam 3 komada. Onima koji imaju jako dugu i gustu kosu ovo vjerojatno neće funkcionirati, ali od malo kraće kose u sekundi se napravi lijepa niska punđa.



9. Magic hair curlers – za nekih 8$ dobila sam 18 ovih curler – a i jednu kuku. Ovo funkcionira tako da kukom uhvatite pramen kose i preko kuke navučete curler (link). Ja ih stavljam na vlažnu kosu i pustim da mi se kosa prirodno osuši. Uistinu dobijete lijepe, jako prirodne kovrče ali problem je to što je sam proces stavljanja ovih čuda na kosu dosta dug (posebno ako ih sami stavljate). Rijetko kad ih koristim jer sam kod Martine sa Beauty and Mess otkrila savršeno jednostavan i učinkovit način kovrčanja kose. Svakako pogledajte video i probajte -  oduševit ćete se rezultatom!



10. Belt – Kvaliteta nije baš najbolja, ali poslužit će. Uostalom – što drugo očekivati za 0,99$??

11. Wallet – iako je jako tanak zaista je funkcionalan. U njega mi stane sve što treba, nije težak, ne zauzima puno mjesta u torbi – zbilja odlična kupovina. Jako sam zadovoljna. Cijena je 2,50$.

12. Bag – košta oko 8$. Što reći osim da je ovo drugi primjerak koji sam naručila. Prva mi se raspala od nošenja i odmah sam naručila drugu. Definitivno moram naručiti i neke druge boje.



I to je to! Trenutno prekopavam Ebay u potrazi za statement ogrlicama.

Što ste vi zadnje naručili s Ebay – a?

Martina

Broj komentara: 14:

  1. ja sam istu ovakvu torbicu narucila (samo crvenu) za vjencanje i super je :) ecotools kistici i fake rt bockalica su takoder super! :D stalak za ruzeve cekam da dode :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oduševit ćeš se stalkom za ruževe! To je moja najdraža ebay kupovina! :)
      Martina

      Izbriši
  2. Imam ovu torbu ali zelenu :) Toliko mi se dopala da sam razmišljala da naručim još bar u 2 boje. Ništa bez ebay, nema čega nema, a cijene... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za 60-ak kn stvarno je odlična... mislim si još priuštiti crvenu i smeđu!
      Martina

      Izbriši
  3. Uf a što nisam naručila je bolje pitanje :D Super mi izgleda ovaj foundation brush!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kist je stvarno odličan - uskoro ćete čitati i o njemu! :)
      Martina

      Izbriši
  4. joj sta bi mi bez kineza i ebaya :D stalno nesto narucujem haha :D od salova do torbi, nakita i stvarčica za makeup :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš sam gledala neke ovakve stalke, ali za kistove, baš mi treba jedan dobar. Čekamo recenziju brusha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stalak za ruževe je stvarno odličan....uskoro naručujem još jedan!
      Martina

      Izbriši
  6. Obožavam ebay. Imam pola stvari iz ovog posta. :D Ova torba mi je na WL odavno, samo se nikako odlučit za boju. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Torbu obavezno naruči nećeš požaliti - meni nikako da dosadi...iako ne izgled velika puno stvari u nju stane!
      Martina

      Izbriši
  7. Bas mnogo odlicnih stvarcica, uskoro i ja namjeravam naruciti ponesto sa eBay-a i evo mi inspiracije :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da te post inspirirao - moja zadaća je time ispunjena! ;)
      Martina

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...