utorak, 4. ožujka 2014.

Empties #2


Napokon se napunila moja vrećica s praznim proizvodima i vrijeme je da vam pokažem što sam sve potrošila u zadnje vrijeme. Naravno, većinom se radi o preparativnim proizvodima jer se dekorativa kod mene jako sporo troši. Unatoč tome, jako sam sretna kada vidim da proizvode uistinu trošim i kada se otvori mjesto nekim novim kozmetičkim sitnicama. 


Yves Rocher Les Plaisirs Nature Yellow peach gel za tuširanje počela sam koristiti još u rujnu prošle godine, a kako se kod mene uvijek nađe neka nova tuširalica koju želim probati nisam ga koristila konstantno i stoga se trošenje ovih 400 ml zbilja odužilo. O gelu i još nekim proizvodima iz ove linije sam već pisala pa ako vas zanima kliknite

Palmolive Naturals Delicat Care mlijeko za tuširanje obogaćeno je ekstraktima badema i aloe vere, prekrasno miriše i njeguje kožu. Obzirom da obožavam bademe, kako u hrani tako i u kozmetici, svi proizvodi za tijelo koji ga sadrže kod mene odlično prolaze.


Zadnjih mjeseci muku mučim s pronalaskom proizvoda za kosu, tj. šampona i regenratora koji će mi odgovarati. Za sve proizvode koje vidite ispod mogu reći da su kod mene pali na testu te i dalje tražim proizvode koji će mojoj kosi pružiti potrebnu njegu, omekšati ju te pružiti sjaj. 

Garnier Ultra Doux šampon (bez parabena i silikona) i regenerator (bez parabena) za kosu bez sjaja nikako ne preporučam. Proizvodi nemaju nikakav učinak na kosi, ne omekšavaju ju, ne daju joj dodatan sjaj niti olakšavaju raščešljavanje.

Od Aussie proizvoda imala sam velika očekivanja, a za prvo isprobavanje kupila sam Luscious Long šampon i regenerator te 3 Minute Miracle Reconstructor. Dugo mi je trebalo da sredim dojmove o ovim proizvodima i sada, kada sam ih do kraja potrošila, mogu reći da me nisu oduševili. Doduše, ne mogu reći da su loši proizvodi, ali probala sam upola jeftinije šampone, regeneratore i maske koji imaju isti/sličan učinak na kosu. Mislim da Aussie više neću kupovati.


Afrodita šećerni piling za tijelo s mirisom vanilije je odličan proizvod koji učinkovito uklanja mrtve stanice ostavljajući kožu nahranjenom, mekom i mirisnom. Kao čestice za eksfolijaciju sadrži smeđi šećer koji ne isušuje i ne iritra kožu. Ako ste u potrazi za pilingom, a ovaj još niste probali, svakako preporučam da ga uzmete u obzir prilikom kupovine. 

Pantene 2 Minutes Intensive Moisturizing Masque još je jedan proizvod za kosu koji je pao na testu. Dok je kosa još mokra čini se zaglađenom i mekanom, ali nakon sušenja nema ni traga učincima.


Dove invisible dry moj je HG dezodorans, koristim ga godinama, kupujem uvijek iznova i nikada ne želim ostati bez njega. Čisto iz znatiželje često znam kupiti neki drugi dezodorans, ali niti jedan mi nije bio toliko dobar koliko Dove invisible dry te mu se uvijek vraćam.

Nivea Fresh natural roll - on dezodorans nikako mi ne miriše na svježinu već ima neki umjetan, "wannabe" svjež miris. Zimi mi je bio ok, ali mislim da ljetne vrućine kod mene ne bi izdržao.


O Nivea Aqua Sensation gelu za čišćenje lica već sam pisala na blogu pa za dojmove kliknite ovdje.

Nivea aqua effect peeling namijenjen je normalnoj i mješovitoj koži. Rjeđe je, gelaste teksture sa sitnim plavim zrncima. Ukoliko tražite piling koji dubinski čisti pore ovaj svakako preskočite jer umjesto dubinskog čišćenja dobit ćete uklanjanje površinskih nečistoća i blago osvježenje. 


O Bioderma Sebium Hydra kremi također sam pisala, za detalje kliknite ovdje

Aveo odstranjivač laka za nokte najbolji je, a ujedno i najpovoljniji odstranjivač koji sam probala. Kupujem ga uvijek iznova i ne namjeravam ga mijenjati. Dostupan je u Muller - u po cijeni od oko 4 kn.

Volume Effet Faux Cils jedna je od mojih najdražih maskara i dio je moje svakodnevne makeup rutine. Daje mi potreban volumen i produži trepavice, ne preslikava se i ne trusi te mi ne iritira oči. Nekima će možda smetati to što se maskara jako brzo osuši no ja volim malo suhlje maskare pa mi to ne smeta.

L'oreal Voluminous x5 carbon black još je jedna jako dobra maskara. Ima odličnu, klasičnu četkicu (proizvodi iz posta već su u smeću, a ja tek sada vidim da nisam slikala četkicu), ne trusi se, ne preslikava te lijepo naglašava i razdvaja trepavice. 

Deborah Atomic Red 06 moj je najdraži rozo nudasti ruž. Kada se ne mogu odlučiti koji da stavim uvijek nanesem ovaj. Koliko god mi je drago što sam ga potrošila i time otvorila mjesta novim ruževima toliko mi je i žao jer, koliko vidim, povukli su ga iz asortimana. 

Deborah Atomic Red 06

Jeste li koristili neke od ovih proizvoda?

Martina

Broj komentara: 28:

  1. nice post ;) i have to try afrodita peeling

    http://prettypurple92.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako nisi probaj FITOVAL ŠAMPON crvena bočica, za suhu uništenu kosu. Nećeš se pokajati sigurno. Regenerator ti be treba uz njega :))). Imaju manje i veće pakovanje, ne kosta te mnogo da probaš, 100 mk je oko 2,5€. ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puunoo ti hvala na preporuci, svakako ću ga probati prvom prilikom! :*
      Martina

      Izbriši
  3. Probaj si Nivein Happy Time roll-on, divno miriše na naranče :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad mi dođe želja za malom promjenom dezodoransa, svakako ću ga pogledati. .)
      Martina

      Izbriši
  4. Bila si vrijedna :) Ja isto muku mučim s pronalaskom dobrog šampona i kad nađem onaj koji mi odgovara ne mijenjam ga godinama ili dok ga ne povuku iz prodaje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda se razumimo kada su u pitanju šamponi i regeneratori. :)
      Martina

      Izbriši
  5. Puno hvala za komentar o Garnier Ultra Doux šamponima. Ovih dana sam ih vidjala na akciji i bas sam se neckala: uzeti ili ne. Ali, kako nemam neka sjajna iskustva sa Garnier kozmetikom generalno, otisla sam kuci da eventualno iskopam neku recenzijicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam Ultra Doux uzela zato jer je bio na akciji i eto doživjela razočarenje. :)
      A da budem iskrena, ni ja ne baš ne preferiram Garnier proizvode, nikada se nisam našla s njima. :/
      Martina

      Izbriši
  6. ovaj Palmolive gel za tuširanje si kupujem :) badem <3
    čestitam na potrošenom ružu :) žao mi je što su ga povukli, ali naći ćeš si neki sličnu nijansu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ponosna što sam potrošila ruž do kraja, stvarno mi je to uspjeh, ne sjećam se kad sam to zadnji put uspjela.:D :D
      Martina

      Izbriši
  7. Slažem se za Nivea piling, ali ne i za L'oreal Voluminous maskaru, jer se meni ona strašno trusila. Pisala sam o njoj i tragediji koja me je snašla kada sam pogledala svoj odraz u ogeldalu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pročitala sam tvoje iskustvo s L'oreal Voluminous, stvarno šteta da ti se tooolikoo trusila/razmazala. Ali oko ove maskare mišljenja su uistinu podijeljena, nekim je odlična, a nekima veliko razočarenje. Meni je, na sreću jako dobra maskara, a ovakve četkice kakvu ona ima su mi najdraže.

      Kao što se već puuunoo puta dokazalo - ono što nekome odgovara ne znači da će i drugome. Sve je to individualno jer svačija koža lica i tijela, kosa, nokti, trepavice, obrve itd. su jedinstveni. Ali na kraju svega bitno je da dijelimo dojmove i iskustva te otkrivamo nove proizvode i učimo jedni od drugih. ;)

      Martina

      Izbriši
  8. Ovu Aussie liniju nikako da isprobam. Afroditu također. Dopada mi se sve jako.

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijepo si potrošila.) Ja slavim kada potrošim nešto od makeup-a:D

    Volume Effet Faux Cils je genijalna maskara <3 a moram probati napokon i te Afroditine pilinge.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi, i ja slavim kad potrošim nešto makeup - a, ne sjećam se kad sam uspjela potrošiti sjenilo ili rumenilo - čekam taj dan. :D :D
      Martina

      Izbriši
  10. Dosta toga si ti potrošila!! :D

    Uh, ja od tog Aussie tria sam potrošila samo šampon, ostalo mi je još na polici! :D
    I ja deziće trošim ko čarape :D

    OdgovoriIzbriši
  11. sto ljudi, sto ćudi...ni meni ova L'oreal Voluminous maskara ne valja, truslia mi se i jednostavno nije to bilo to...Afroditin peeling stavljam na popis...ako ikad potrošim ovaj od Biobaze koji trenutačno imam :)) ...a s Garnier šamponima nekako nikad nisam baš neka wow iskustva pa ih ni ne primjećujem više!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od ovoga razočarenja s Garnier šamponom i regeneratorom ni ja ih više ne primjećujem na policama drogerija. :D
      Martina

      Izbriši
  12. Meni Aussie isto nije bio dobar, a sad mučim muku s identičnim šamponom i regeneratorom od lavande. Jedino što mogu reći je da jedva čekam da potrošim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sretno s trošenjem. Meni je bilo žao baciti pa sam se malo pomučila da potrošim i sada mirna mogu reći da je priča između mene i Garnier šampona i regeneratora zauvijek gotova. ;)
      Martina

      Izbriši
  13. Probala sam taj Garner šampon, meni su dojmovi mlaki, imam i onaj od ružmarina iz te linije, još mi od ljeta stoji i nikako da ga potrošim... sve mi se čini da niti neću :/ Za tuširalice te potpuno razumijem, ja sam rekla da neću kupovati nove dok ne potrošim trenutne i uvijek se zeznem pa kupim neku novu, a stare čame i čekaju bolje dane :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah - s tuširalicama se i ja uvijek zeznem jer me privuče uvijek neka nova i onda ih gomilam i isprobavam. :)
      Martina

      Izbriši
  14. dove volim invisible dry, aveo dano imala ali nisam zadovoljna sa njim. aussie potrosen još samo maska ostala. garnier sam imala onaj sampon od 5 biljaka i super mi je bio

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni Garnier šamponi nikako ne odgovaraju i mislim da ih više neću kupovati. :/
      Martina

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...