četvrtak, 12. prosinca 2013.

NEW IN! :) by Tereza #1

Zadnjih tjedan dana sam uživala na putovanju po Njemačkoj. Naravno putovanje mi ne bih bilo dovoljno zanimljivo da nisam nakupovala malo novih stvarčica. Našlo se tu svega, od odjeće, slatkiša pa do onog najzanimljivijeg - kozmetike. Većinom sam se bazirala na stvari koje kod nas nisu dostupne ili su u Njemačkoj dosta jeftinije. Nadam se da ćete uživati kao i ja dok sam pisala ovaj post.


Osim što je većina stvari jeftinija, jako mi se sviđa što gotovo svugdje dijele testere, a ono što kupujete nije isprobano već dobijete novi nekorišteni proizvod. Još jedna stvar me oduševila, a to je da su ljudi ljubazni i uslužni. Teško da ćete ući u neku prodavaonicu, a da vas neće pozdraviti. No, što je bitno, ne pušu vam za vratom već u miru možete, ako želite i satima, razgledavati, probavati, bez najmanjeg pritiska. Isto tako, ukoliko želite pomoć pokažu vam ono što vas zanima, a ne nude još sto drugih nepovezanih proizvoda. No, da skratim idemo mi na proizvode jer bi još satima mogla pisat o svačemu, a to baš i nije tema ovoga posta. 


Balea MED Ultra Sensitive Waschschaum – definitivno sam slaba na proizvode za osjetljivu kožu, a ova pjena za umivanje lica je već neko vrijeme na mome popisu za kupovinu pa joj nisam mogla odoljeti.

Balea Med Ultra Sensitive IntensivCreme -  iz iste linije sam uzela i kremu za 24 - satnu njegu i zaštite suhe, osjetljive i alergijama sklone kože i baš se veselim njenom isprobavanju. Iako je moja koža mješovita, a ne suha, zimi često znam uzeti malo hranjivije kreme, no opet neke laganije verzije kako mi ne bi još dodatno mastila t - zonu ili izazvala začepljenje pora.


John Frieda Hydration Conditioner Brilliant Brunette – u potrazi sam za nekim dobrim regeneratorom. Kako sam do sada koristila neke maske od John Frieda i s njima bila zadovoljna, tako sam se odlučila isprobati njihov regenerator. Cijena samog regeneratora je jeftinija nego kod nas što je bio jedan od glavnih razloga zašto sam se odlučila na kupovinu.

Balea Oil Repair Spülung – još jedan regenerator kojemu sam pružila priliku nakon pročitanih pozitivnih recenzija je ovaj Balein za suhu i oštećenu kosu. Posebno me privuklo što sadrži arganovo ulje i što ne sadrži silikone.


L'Occitane Fabulous Serum (5% shea butter) -  kako mi je pri kraju La Roche – Posay Intense serum o kojemu ste mogli čitati ovdje, odlučila sam se na kupovinu novog. Izbor je pao na ovaj L'Occitane jer sam vidjela da su mnoge cure bile zadovoljne njime. Posebno me potakla pročitana recenzija na blogu Mell's corner. Polažem u njega velike nade. Kao poklon sam dobila tester Ultra Rich kreme za tijelo koja sadrži 25% shea butter - a.


P2 proizvodi: ukoliko niste upoznati P2 je marka koja se prodaje u DM - u i nažalost kod nas još uvijek nije dostupna. Zanimljiva ponuda cjenovno pristupačnih proizvoda, naročito ruževa i lakova. Ja sam se odlučila na kupovinu:

P2 Illuminating Touch Concealer – vječno sam u potrazi za jeftinijim posvjetljivačem okoloočnog područja, a ovaj mi je zgodno izgledao ponajviše jer funkcionira na onaj sistem odvrtanja proizvoda. Moja nijansa je 025 touch of nude.

P2 Feel Good Mineral Compact Powder – lagani matirajući puder obogaćen mineralima, zaglađuje i smiruje kožu. Ma tko bi mu odolio. J

P2 Glow up! Highlighter eyes + cheeks – ovaj highlighter sam također uzela na testiranje zbog pozitivnih recenzija na koje sam naišla.

P2 Lost in Glitter polish – 080 go dangerous!  - kako kod kuće imam još poveći broj lakova koje nisam isprobala, ovom prigodom sam se odlučila na kupovinu samo jednoga. Divna nijansa!

P2 Luxury Designer eye make up – osim boje sjenila kupovini me privuklo što ova paletica sadrži higlighter i gel – eyeliner. Jako zanimljivo, a jeftino.


NYX Blush 04 Silky rose – volim ovakve boje rumenila, a i općenito sam zadovoljna Nyx proizodima.

NYX Lip Smacking Fun Colors Lipstick - 565 – tipičan ruž iz skupine mojih najdražih nijansi.




MAC Face & Body -  već ga duže vrijeme želim isprobati i eto napokon mi se ostvarila želja. Uzela sam nijansu C2.

MAC Lipsticks u njansama Rebel, Girl About Town, Craving – što reći o ovim divotama, a da već nije rečeno. Obožavam Mac ruževe, a Rebel je moj all time favorit.


Ebeline Make up + Concealer pinsel – Dm – ovi u Njemačkoj sadrže puno bolju ponuda kistova Ebeline marke. Ja sam se odlučila na ovaj kist izrađen od 100% sintetičke dlake, a namjenjen nanošenju tekuće podloge i korektora.

Ebeline Präzision – primjetila sam da sam postala slaba na kupovinu beauty blendera. Iako nemam original jer mi je malo teško odvojiti tolike novce za „običnu“ spužvu, ovaj mi se učinio jako dobra kopija.

Ebeline Gesichts – Massagebürste – kupila sam ju jer mi je potrebna nova četka za masažu i peeling lica.


Artedco Higlighter & Eyeshadow Set – ovaj set sadrži dva sjenila ( nijansa 17 i 29), highlighter (nijansa 4), Beauty box Quattro, točnije magnetnu kutijicu te aplikator.


Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF 30 (nijansa SP40) - također jedan od pudera koji već duže vrijeme želim isprobati. Iako je ovaj puder  više okarakteriziran kao ljetni, kod nas u Dalmaciji još uvijek vladaju visoke temperature uz obilje sunca, tako da će me još uvijek dobro poslužiti SPF 30 koji sadrži.


Balea Creme - öl Bodylotion – kremasto -  uljni losion s bademovim uljem i mirisom marule, za suhu i zahtjevnu kožu kao što je i moja. Miris mi je divan.

Nivea Anti – Transpirant double effect – inače cijena Nivea dezodoransa u Njemačkoj iznosi oko 1, 50 €, mislim da sam dovoljno rekla.


HiPP Pflegecreme – obožavam HiPP kreme i naravno da kad su jeftine i učnkovite moram skupiti sve. J Ovo je laganija verzija, namijenjena dnevnoj njezi kože. Više dojmova nakon što je isprobam.

La Roche - Posay Cicaplast Barrier Reparing Balm – iako su mi usne trenutno u solidnom stanju u potrazi sam za dobrim proizvodom za obnovu usana i područja oko usana jer kad bura zapuše rijetko što mi pomaže.


Apivita Cleansing Creamy face & eye foam cleanser – kremasta pjena za čišćenje lica i očiju sa maslinom i lavandom sa 93% prirodnih sastojaka. Voda je u ovom slučaju zamijenjena infuzijom zelenog čaja. Iako sam u Aminogenesis umivalici pronašla gotovo sve što očekujem, ipak znatiželja da li postoji nešto još bolje je uvijek jača.


Nuxe Contour des Yeux Prodigieux – ovo mi je drugo pakiranje Nuxe okoloočne kremice i samo ću reći da ju obožavam. Uskoro bi mogla na blogu ići detaljnija recenzija.


Testeri:
Testeri mirisa: Jil Sander Sun i Eve, Biotherm eau Pure i Chanel Chance (inače jedan od mojih najdražih mirisa). Također sam pri kupnji Apivitine umivalice dobila njihovu masku s grožđem protiv bora i za učvršćivanje. Ipak, tester kojemu se ipak najviše veselim je Lancome DreamTone ultimate dark spot corrector.



Slatkiši - mislim da je iz pogleda na sliku sve i više nego jasno. :) 

Drage cure to je sve od mene ovaj put. Nadam se da vam se sviđaju moji noviteti!? Što ste vi kupovale u zadnje vrijeme? Da li već koristite neke od ovih proizvoda?

Tereza

Broj komentara: 30:

  1. Jedno veliko woooow :D Eto, samo to :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve bi i sama sebi kupila. Super su sve stvarčice

    OdgovoriIzbriši
  3. Slinim. :D Predivan New in ka da san sama birala. :D Shiseido puder je meni fantastičan, nadan se da ćeš i ti bit zadovoljna s njim. MAC Rebel je i moj all time favorit, iako želim još par nijansi za koje se nadan da će doć na red. Heroine je jedan među njima, a sad će navodno bit u stalnoj postavi od iduće godine pa san hepi, jer ću ga sad sigurno puno lakše nabavit. :D Sve mi se sviđa, čekam i tvoju recenziju za Nuxe okoloočnu. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja imam na listi još par nijansi MAC ruževa, al zasada će malo pričekati :D može brzo će recenzija :) Tereza

      Izbriši
  4. Joooj.... nauzivala se kao da je moje... sve lepse od lepseg. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Uuuuu, nice, bit će recenzija ko u priči :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. daaaaaaaaaa baš se veselim isprobavanju :) Tereza

      Izbriši
  6. Da sam ja u Dalmaciji, 12 mjeseci u godini bi koristila Shiseido SP puder, meni je odlican. Posebno mi se svidja MAC F&B puder (vec dugo vremena ga zelim isprobati), ArtDeco setic, L'Occitane serum, Ebelin bockalica i,naravno, slatkisi :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasan new in!
    Veselim se recenzijama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :D i jedva čekam sve detaljno isprobati pa recenzija neće nedostajati :) Tereza

      Izbriši
  8. Krasni noviteti,bas sam gustala,pogotovo na ove stvari kojih nema kod nas.Apivitu imam i ja,i moram priznati da mi je bolja od Really,really clean gela,nekako je puno njeznija,dok mi ovaj gel ipak ostavi lice malo suhim.Uh,ja sam svasta kupovala ove dane,ali najdrazi mi je Loverdose Tattoo.Nego,vidim da spominjes buru i Dalmaciju,otkud si?Jesmo li blizu:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda jedva čekam isprobati Apivitu jer mi je Aminogenesis stvarno divan :) E, da i Loverdose Tatto mi je na WL :D Ja sam ti iz Omiša inače :D Tereza

      Izbriši
    2. Omis mi je predivan grad,bili smo ovo proljece na izletu,bili smo u Makarskoj pa smo se zaletili i do Omisa,a bili smo i lani,i na onim odmoristima gdje je prekrasna priroda,jeli smo finu ribu,a najvise me se dojmila stijena iznad grada,ma fenomenalno.Ja sam se premisljala oko Loverdose-a hocu necu,pa ga 5 puta spricala na sebe(ne u istom danu:-) )i onda sam ga uzela jer mi je taman za ove zimske dane.I nisam pozalila...

      Izbriši
    3. Omis mi je predivan grad,bili smo ovo proljece na izletu,bili smo u Makarskoj pa smo se zaletili i do Omisa,a bili smo i lani,i na onim odmoristima gdje je prekrasna priroda,jeli smo finu ribu,a najvise me se dojmila stijena iznad grada,ma fenomenalno.Ja sam se premisljala oko Loverdose-a hocu necu,pa ga 5 puta spricala na sebe(ne u istom danu:-) )i onda sam ga uzela jer mi je taman za ove zimske dane.I nisam pozalila...

      Izbriši
    4. Omiš je stvarno prekrasan grad, more rijeka, planine, priroda, sve na jednom mjestu, al slabo se koriste mogućnosti, nažalost! a sad me sve više mamiš sa Loverdose-om, baš mi treba neki zimski parfem :P Tereza

      Izbriši
    5. Kupi ga,kupi ga,hihihi....Spricni ga koji put pa ces vidjet da li ti se svidja!Javi mi sta si odlucila:-)

      Izbriši
  9. Zaboravila sam,jedva cekam recenziju ove okoloocne,imam je na WL vec duze vrijeme!

    OdgovoriIzbriši
  10. Divno noviteti. L'Occitane serum mi je odličan i čekam recenziju Nuxe okoloočne kremice :) Slatkiši ♥

    OdgovoriIzbriši
  11. Đizs Tereza ! Woow koji new in!!! Opala sam skoro sa stolice od krasota <3

    Imala sam ili imam puuno istih stvari i jedva čekam tvoje recenzije, posebno me zanima kako će ti se dopasti Apivitina umivalica:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha a je me nasmija :D Rijetke su ovakve prilike :P

      I mene to baš zanima, evo pri kraju mi je Aminogenesis i čim ga potrošim krećem na Apivitu :) Tereza

      Izbriši
  12. Bas sam uzivala u ovim divnim novitetima, sta da kazem blago tebi Tereza ti uzivo uzivas u njima

    OdgovoriIzbriši
  13. OMG! :D Ček, meni je ova prva fotka poznata, jesi ti u onoj grupi na fejsu? :DDD
    inače,predivni noviteti, vidim i puno stvari koje sama volim i koristim ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha :D Kriva sam :D :D Drago mi je da ti se sviđa :) Tereza

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...