petak, 6. prosinca 2013.

New in by Martina #1

U posljednje vrijeme skupila mi se hrpica lijepih proizvoda pa je vrijeme da svoju radost podijelim s vama. Našlo se tu malo dekorative, malo preparative – veliki mix svega i svačega. Nadam se da ćete uživati u čitanju i gledanju!



Yves Rocher Jardins de Monde gelovima za tuširanje čula sam samo pohvale. Uzela sam Riz Violet, Fleur de Coton i Fleur de Tiaré. U Yves Rocher dućanu u koštaju 15 kn, a ukoliko u blizini nemate njihov dućan gelove možete naručiti i online.



Yves Rocher balzam za usne i krema za ruke dio su ovosezonske čokoladne limitirane kolekcije. Kolekcija je zaista divna i u njoj postoje tri linije – kakao & malina, kakao & pisatcija te kako & naranča. Obzirom na to da obožavam i malinu i čokoladu nisam mogla ne priuštiti si nešto iz ove kolekcije. Za sada su tu balzam i krema, a vrijeme će pokazati hoće li im se još nešto pridružiti.



Yves Rocher Pure Calmille kremu za lice i tijelo za sve tipove kože sa 100% organski uzgojenom kamilicom kupila sam iz čiste znatiželje. Inače ambalaža izgleda drugačije, a trenutno je izašla limitirana kolekcija s 3 različita pakiranja. Za sada mogu reći da miriše prekrasno, mekana je i lako se razmazuje.

Kupila sam i Yves Rocher pumpice za bočice od 400 ml u kojima dolaze njihovi gelovi za tuširanje i losioni za tijelo iz linije Les Plaisirs Nature. Bočice inače imaju običan čep, a kada se otvori rupa je dosta velika i nije lako dozirati proizvod pa nerijetko iscuri više nego što je potrebno. S ovim pumpicama će doziranje zasigurno biti jednostavnije i ekonomičnije.



Iako moja kosa nije jako oštećena kupila sam Balea Professional ulje za jako oštećenu i suhu kosu s arganovim i suncokretovim uljem jer su mi vrhovi suhi i trebam nešto da ih zagladi, omekša i pruži malo sjaja. Nadam se da će ovo funkcionirati.

Merz Spezial masku za područje oko očiju preporučila mi je Tereza. Maska sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt krastavca i trebala bi područje oko očiju učiniti napetim i osvježenim, reducirati bore i smanjiti podočnjake.



Nakon što sam pročitala puno pohvala na račun Mixa 24 sata hidratantne krema nije mi preostalo ništa drugo nego da se zaputim u Bipu i kupim ju. Krema je namijenjena normalnoj i mješovitoj koži te osjetljivoj koži koja je sklona isušivanju ali se tijekom dana masti. Hidratantni sastojci omogućuju koži da izgleda zdravo i umanjuju neželjen sjaj. Jedva ju čekam testirati!

HIPP intenzivna krema od nedavno je kod mene „must have“ proizvod. Prije par mjeseci sam ju otkrila kod Mell s bloga Mell's Corner i od tada ju uvijek iznova kupujem.



Lak za nokte Wet n Wild Night Prowl u crnoj bazi ima ljubičaste šljokice koje na noktima nisu toliko izražene kao u bočici. Za potpuno prekrivanje potrebna su dva sloja.



Ruž Essence 01 Red Romace dio je kolekcije Dark Romance i rezultat je jedne usputne, impulzivne kupnje. Ruž je kremaste teksture, ne isušuje usne, ostavlja satin finish koji se nakon nekog vremena suši u mat.

Wet n Wild ruž u nijansi Sugar Plum Fairy vrebam otkako je Wet n Wid stigao u naše DM – ove. I evo, napokon je moj.


Swatch: gore Essence Red Romance, dolje Wet n Wild Sugar plum Fairy

LOOK by Bipa olovke za usne oduševljavaju me svojom pigmentiranošću i postojanošću. Već imam nijanse 8 cherry i 9 bonbon, a sada sam kupila 10 fire i 11 peach.



I za kraj tu su se našle mirisna svijeća i mirisne lučice iz Kozma pod nazivom Bakin kolač. Nisam baš vješta u opisivanju mirisa ali moglo bi se reći da osjećam naranču i cimet – idealna kombinacija za duge zimske večeri.



Kako vam se sviđa moj new in? Što ste vi kupile u posljednje vrijeme? 

Martina

24 komentara:

  1. Sviđa mi se sviđa. :D Imamo isti W'N'W lak i ruž. :D Morat ću isprobat neku od YR tuširalica, iako sam čitala podijeljena mišljenja, valjda ovisi o mirisu, al ipak ću morat isprobat neki da provjerin kakvi su. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam naišla na negativna mišljenje po pitanju YR tuširalica. a posebno se hvali ovaj Fleur de Coton... jedva ga čekam probati! :)
      Martina

      Izbriši
  2. Od yves rochera svasta nesto lijepo :))
    I ja imam isti w'n'w ruz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, svašta nešto od YR - a što da radim kad me privlači! ;)
      Martina

      Izbriši
  3. Lijepi noviteti :) Neke stvarčice dijelimo, neke i sama želim :D YR tuširalice jako volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam zavolila YR tuširalice, ali tek od nedavno - zbilja su novitet kod mene...:)
      Martina

      Izbriši
  4. Sviđa mi se apsolutno sve što si kupila. :D Kao da sam ja sve birala!
    Ja sam se danas počastila s 9 Yves Rocher tuširalica xD i još nekim sitnicama pa se radujem paketu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Moram priznat da sam i ja jako zadovoljna svim stvarčicama koje sam navela u postu! :D
      Uvijek me raduju YR sitnice! :D
      Martina

      Izbriši
  5. Moram probati ovu kolekciju od kakaa :D Inače, sve je super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Počela sam koristiti balzam za usne kakao-malina i za sad mi se sviđa - ostavlja lagano roskasti trag, lijepo njeguje, miriše odlično! Moraš probati! ;)
      Martina

      Izbriši
  6. Jako fini noviteti posebno to iz YR.
    Voljela bih probati Mixa stvari i tu Hipp kremicu ali u BiH toga nema. Ima Hipp baby proizvoda, ali tu kremu nikad nisu uvezli. Ja sam joj zamjenu nasla u Penaten baby kremi sa uljem nocurka koja mi je must have svake zime.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Bas steta sto nemate Mixa proizvode jer čini se da ima dobrih stvari. :/
      I da, hvala i na preporuci - svako ću baciti oko na tu Penaten sa uljem nocurka.
      Martina

      Izbriši
  7. Privlače me ovi YR gelovi za tuširanje, ja sam mislila da su skuplji, 15 kn nije puno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zbilja nisu skupi - a ponekad znaju biti i sniženi. ;)
      Martina

      Izbriši
  8. Samo znam da ova Mixa ide na whish listu!:-)) Hvala na preporuci!

    OdgovoriIzbriši
  9. Yves Rocher kakao i malina! Aaaaaa! Zelim! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha - takva je bila i moja reakcija kad sam vidjela kombinaciju kakao malina - morala sam probat! I nije mi žao - mogla bi i koja tuširalica naći mjesto u mojoj kupaonici! ;)
      Martina

      Izbriši
  10. Koliko želim ovu Hipp kremicu! Nažalost, niko je u Beogradu ne uvozi, a toliko sam toga čitala o njoj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će se to promijeniti i da će vam i u Beogradu uskoro biti dostupna. :/
      Martina

      Izbriši
  11. Divan new in. YR obožavam :) Kako si zadovoljna s ovom novom kolekcijom kakao i malina, ja to još nisam isprobala pa me zanima je vrijedi šta? Hipp intenzivnu kremu koristim za mazanje ruku jer mi je za lice premasna. Bipa olovke za usne su odlične, imam i ja peach i zadovoljna sam jako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      I ja u zadnje vrijeme svi više i više volim YR, a kad sam čula za kolekciju kakao-malina morala sam probati! Iz kolekcije za sada imam samo kremu za ruke i balzam za usne. Kremu još nisam probala, ali za balzam mogu reći da miriše predivno, ostavlja roskast trag na usnama i lijepo njeguje! :)
      Martina

      Izbriši
  12. sviđaju mi se sve stvarčice jako :D :D
    Bipa olovke, treba ih skupit sve :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Hahah - što se tiče Bipa olovki čitaš mi misli! ;)
    Martina

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...