ponedjeljak, 16. prosinca 2013.

Moja MUA kolekcija

U ovom postu donosim mini – recenzije MUA proizvoda koje sam do sada isprobala.  Ukoliko vas zanima nastavite čitati. :)



MUA Bronzed Perfection Bronzer - dolazi u količini od 15 grama koja je gotovo nepotrošiva. Iako tekstura izgleda poprilično mat, bronzer u sebi sadrži sitni zlatni shimmer. Kao što možete vidjeti na slici, jako dobro je pigmentiran, no ipak postoji mali problem. Prilikom nanošenja proizvod se previše trusi i dospije svugdje samo ne tamo gdje bi trebao. Ne bih ga ponovno kupila jer  mislim da postoje puno kvalitetniji bronzeri, a cjenovno također jako pristupačni.

Swatch s lijeva na desno: 1, 3, 15 (Juicy), 14 (Bare)

MUA Lipstick u nijansama 1, 3, 14 (Bare), 15 (Juicy) - ako ste do sada gledali recenzije i swatcheve MUA ruževa mogli ste primjetiti da pigmentiranost i postojanost ovisi o nijansi ruža. Ja sam imala sreće pa su mi svi naručeni ruževi vrlo dobro pigmentirani, a i relativno postojani. Kažem relativno jer uz hranu i piće neće dugo preživjeti. Ruževi se zbog kremaste teksture vrlo lako nanose i ne isušuju usne. Upravo ta kremasta tekstura mi zna predstavljati problem jer se često prelijevaju preko usana, a znaju se i skupljati u rubovima.



MUA Heaven and Earth Eyeshadow Palette – dolazi u količini od 9,6 grama i sadrži 12 shimmer - astih nijansi. Pigmentiranost svih sjenila je osrednja, trajnost također, tako da svakako preporučam bazu kako bi pojačali intenzitet i produžili trajnost. Lako se blendaju, no pri nanošenju se ipak malo truse. Ono što mi se najviše sviđa kod ove palete, a bilo je presudno kod odluke na kupovinu, je izbor nijansi. Ukoliko ste ljubitelj shimmer - astih nude nijansi, a u potrazi ste za cjenovno pristupačnom paletom, bacite oko jer ovo bi mogao biti proizvod za vas.


MUA Undressed Eyeshadow Palette – također dolazi u količini od 9,6 grama i sadrži 12 nijansi, no kod ove palete se radi o kombinaciji mat i shimmer - astih. Na moju žalost pigmentiranost svih mat nijansi je loša, za razliku od shimmer - astih koja je solidna.  Kod ove palete, kao i kod Heaven and Earth, sam primjetila da se sjenila znaju trusiti, no ništa pretjerano.

Od gore s lijeva na desno: 3, 4, 5, 1

MUA Blusher u nijansama 1, 3 ,4, 5  – u cijeloj Mua kolekciji koju posjedujem najviše mi se sviđaju upravo rumenila. Pigmentiranost im je solidna i ukoliko želite možete ih lako nadograditi. Također, lako se blendaju, a i trajnost svih isprobanih nijansi mi je jako dobra. Sva rumenila sadrže u sebi lagani shimmer, što je trenutačno kod mene mala zamjerka jer sam u zadnje vrijeme počela više preferirati mat rumenila. Definitivno preporučam da nabavite barem nekoliko nijansi jer su za cijenu od 1 funte definitivno vrijedna vaše pažnje.


Mosaic Blusher (English Rose) - ovaj sam proizvod definitvno drugačije zamišljala. Iako je opisan kao rumenilo ono to baš i nije jer gotovo i da nije pigmentiran. No, našla sam mu drugu namjenu, koristim ga kao highlighter i tu ulogu solidno obavlja.

Swatch od gore prema dolje: puder, korektor, highlighter.
MUA Pro - Base Complexion Kit (Ivory) - još jedan proizvod sa kojim sam jako zadovoljna i mislim da bih ga mogla naručiti opet jer sam ovaj put kupila presvijetlu nijansu. Set sadrži kremasti puder, korektor i highlighter. Puder i korektor jako dobro prekrivaju (srednje do potpuno), a da pri tome ne ostavljaju efekt maske, ali highlighter ima jako slabu postojanost i nije me oduševio.


MUA Matte Perfect Loose Powder – matirajući puder koji se odlično stapa sa licem, solidno matira i ne ostavlja brašnasti izgled. Ne nakuplja se u boricama oko očiju (ukoliko ga tamo odlučite nanijeti).


MUA Extreme Felt Eyeliner –  za moje potrebe nije dovoljno pigmentiran te moram više puta prelaziti preko linije da bih dobila željeni izgled. Prednost mu je solidna postojanost i to što mi se ne razmazuje. Mislim da bi bio dobar za početnike ili one koji ne vole izraženije linije.


MUA Matt Eye Shadow u nijansama 17, 19, 20 – pigmentiranošću ovih sjenila također nisam oduševljena iako na MUA službenoj stranici navode da su iznimno pigmentirana. Što se tiče trajnosti ona je osrednja, produži se nanošenjem baze. 


MUA Eye Primer -  ovaj proizvod na mojim kapcima ne radi apsolutno ništa, definitivno bačen novac. Vidjela sam da su ga povukli iz prodaje, što im je svakako dobar potez. J

Jeste li isprobali neke MUA proizvode? Kakvi su vaši dojmovi? 

Tereza  

                                                                        

Broj komentara: 16:

  1. Volim njihove proizvode, u globalu sam zadovoljna sjenilima (imam preko nekoliko pojedinačnih i Undressed paletu), rumenilima i ruževima. I ovaj mi je puder u prahu OK. Ono što mi se nikako nije svidjelo bio je Stay Matte tekući puder (zasjajila bih se čim bi ga stavila na lice) i odmah je zvršio u smeću. I shimmer kiss bronzer totalno nepigmentiran, nisam znala što bih s njim (također je bačen)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Srećom nisam to imala :D Puder u ovome Pro - base complexion kit - u je super :) Meni su ipak od svega najdraža rumenila :) Tereza

      Izbriši
  2. slinim.... jedino od MUA što posjedujem jest bronzer i to sam ga dobila od frendice na poklon XD vrijeme mi samo leti i onda zaboravim naručiti jer imam hrpu ostalih obaveza... rumenila su mi mrak i ovaj ruž pod broj 15-mora da je nijansa uživo jako zanimljiva! super mini recenzionice :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno zanimljiva boja, al više ljetna :D Hvala :) Tereza

      Izbriši
  3. Odličan post :) Moram priznati da mi je MUA dugo vremena bio odbojan. Naživcirali su me s jednom akcijom, nastao je citav kaos, cijeli dan sam pokusavala poslati narudzbe i neki paketi nisu niti dosli :/ tako da su me naljutili tada haha :D .Ali si trenutno želim ove neutralne palete koje si spomenula buduci da takve nijansa najčešće koristim. Njihovim paletama zamjeram trušenje sjenila :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Da i ja sam tada kupovala, al imam malo drugačija iskustva, ja i Martina smo zabunom dobile duplu kompletnu narudžbu i nisu nam dali da im vratimo, već smo mogle sve zadržati bez dodatne nadoplate. Tako da i više nego pozitivna kupnja :D Da, šteta za sjenila, mislim nije strašno, al sam ipak očekivala više :) Tereza

      Izbriši
  4. Ista stvar kao i kod Mell,nazivcirala se kod neke akcije,,jednom nisam dobila paket,i to je to,pukla ljubav:-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta, u mene skroz suprotno iskustvo sa kupovinom :/ Tereza

      Izbriši
  5. Mua mi je nesto manje privlacna od drugih slicnih jeftinih brendova. Mozda zbog ambalaze...pojma nemam. Od ovoga su mi najlepsi ruzevi, i to mi se bas svidjaju boje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ambalaža stvarno nije neka, al volim dat priliku :) Tereza

      Izbriši
  6. Jaooo, baza za sjenila je očajna, ja je pokušavam iskoristiti kao highlighter u kombinaciji sa još jednim i hajde, provlači se nekako... Rumenila, paletice i jedan mozaik bronzer imam i volim dok su me maskare pravo razočarale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaa, grozna je :D Nisam makare probala, a iskreno i ne privlače me :P Tereza

      Izbriši
  7. ove proizvode nisam probala,,, ali volim njihove palete Glamour nights koja mi je idealna za ovo blagdansko vrijeme, i Poptastic u proljetno-ljetnim mjesecima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nekako uvijek prije odlučim za nude palete :D Tereza

      Izbriši
  8. Uštedila si mi čini mi se novčiće, nisu ove palete za mene :D A ruževi bi mogli doći u obzir :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ruževi su stvarno dobro pigmentirani, samo me muči ta kremasta tekstura koja se zna razlijevati preko usana. Al za cijenu od 1 funte svakako nećeš puno potrošiti ukoliko ih se odlučiš kupiti :D Tereza

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...