srijeda, 4. prosinca 2013.

MIXA 24h hidratantna krema

Prije nešto više od mjesec dana krenula sam u Bipu kako bih prijateljici koja se bori sa rosaceom kupila Mixinu BB kremu protiv crvenila jer je pročitala o njoj pozitivne recenzije, a ona je nema gdje kupiti. Da se prijateljica ne naljuti što sam samo njoj kupila kremu morala sam izabrati i jednu za sebe. Izbor je pao na Mixinu 24h hidratantnu kremu za normalnu do mješovitu kožu.



NAPRAVITE TEST!

Osjećate li se da vam je koža zategnuta ujutro i tijekom dana?
Stvaraju li vam se suhi predjeli oko nosa tijekom zime?
Zacrveni li vam se ponekad naglo koža kada skidate šminku?
Ukoliko ste na bar 2 pitanja odgovorili potvrdno, ovaj proizvod je za vas.

Kako sam na sva pitanja odgovorila potvrdno nije bilo dvojbe pri kupnji i nije mi žao, naprotiv!





Krema dolazi u bijeloj tubici u količini od 50 ml. Učinkovitost obećava koncentracija aktivnih sastojaka: 6% hidratantnog glicerina, regulirajući bakar i matirajući puder. Također, iz Mixe navode kako je krema formulirana sa minimalnim rizikom od alergija te da je testirana na osjetljivoj koži.




Moji dojmovi nakon nešto više od mjesec dana svakodnevnog korištenja su i više nego pozitivni. Krema se lako razmazuje, brzo upija i ne ostavlja masan trag. Koristim ju u kombinaciji sa La - Roche Posay Intensiv sreumom o kojem ste mogli čitati ovdje i nisam primijetila nikakve negativne reakcije u vidu crvenila, alergija ili prištića. Stvarno je odlična podloga za šminku, lijepo zagladi kožu, a i odavno mi puder nije bolje sjedao na lice. U kombinaciji sa Revlon - ovim Colorstay - om ili Avon - ovim Ideal Flawless (kojeg trenutno testiram) lice mi puno duže drži matirano, gotovo i da ne posežem sa matirajućim puderom tokom dana. Iako je tekstura kreme laganija, po pitanju hidratacije još uvijek nemam zamjerke, koža mi je baš nekako mekana i glatka. Jedina zamjerka koju imam je intenzivan miris koji mi i nije baš ugodan. Srećom ishlapi čim se krema upije u kožu.

Kremu  također možete pronaći u verziji za suhu i kožu sklonu reakcijama te za vrlo suhu.

Da li ste isprobali ovu kremu ili koristite druge Mixa proizvode? Što mi imate za preporučiti? Za sada na mom popisu stoje micelarna otopina i krema za ruke. 

Tereza

Broj komentara: 12:

  1. Imam mleko za telo za normalnu kozu i kremu za ruke sa 30% glicerina i BB kremu sve mi je bas dobro. BB krema je mozda malo masnjikava, vise je za osobe sa normalnom ka suvoj kozi, ali ni na meni nije losa koja sam mesovita. Mada ko hoce da bude mat bolje da je zaobidje. Ovo nisam probala ali verujem da je podjednako dobro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam počela koristiti ovu Mixu prije tjedan dana... za sad mogu reći da mi nije izazvala nikakve iritacije, koža je lijepa i glatka, miris jako brzo ishlapi...Puder još nisam nanosila preko nje, al vjerujem da će dobro sjesti. ;)
      Martina

      Izbriši
  2. zvuči jako dobro, kad potrošim dio ratnih zaliha, kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah - ja sam ju kupila prije nego sam potrošila zalihe. ;)
      Martina

      Izbriši
  3. Odlična krema, zasad samo nju imam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam stvarno zadovoljna..nadam se da ce tako i ostat ;-) Tereza

      Izbriši
  4. Još uvijek nisam kupila ništa iz Mixa asortimana ali mislim da će mi ova krema biti prva investicija jer ju baš sve cure hvale. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Čini mi se da dosta Mixa proizvoda čeka na mene ali nažalost u BiH nema. Zato čitam recenzije, a onda nađem nekako način da dođe do mene nekoliko proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja se uvijek snadem kad me neki proizvodi bas zanimaju a kod nas ih nema ;-) Tereza

      Izbriši
  6. Pročitala sam dosta pozitivnih recenzija za Mixa proizvode, posebno za negu tela. ali još uvek ih nisam isprobala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam ni ja jos nista isprobala za njegu tijela al mislim da ce se to jako brzo promijeniti ;-) Tereza

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...