ponedjeljak, 2. prosinca 2013.

Bioderma Sebium Hydra

Već nekoliko mjeseci koristim Bioderma Sebium Hydra kremu i mislim da sam spremna svoje dojmove podijeliti s vama. Prije nego što sam se odlučila za ovu kremu nisam čitala recenzije, kupovina je bila sasvim slučajna, moglo bi se reći impulzivna. Iskreno – svidjelo mi se ono što piše na njoj i nisam mogla odoljeti!

Krema je namijenjena svakodnevnoj njezi i hidrataciji masne i mješovite kože kojoj vraća prirodnu vlažnost i uspostavlja ravnotežu. Za cijenu od 75 – 80 kn (zavisno od ljekarne) dobit ćete 40 ml proizvoda koji se nalazi u mekanoj tubici. Volim ovakvo pakiranje iz higijenskih, ali i praktičnih razloga.



Sastojci: Aqua, Glycerin, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ethylhexyl Palmitate, Dipropylene Glycol, Xylitol, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Mannitol, Rhamnose, Fructo-oligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Glycyrrhetinic Acid, Allantoin, Ceramide 3, Tocopheryl Acetate, Isohexadecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Cetrimonium Bromide, Methylparaben, Parfum.

Imam mješovitu kožu lica, T – zona mi je izrazito sklona mašćenju no, na sreću, nemam problema sa komedonima (tu i tamo zalutaju, ali ne zabrinjavaju me). Koža na obrazima i ostatku lica većinu godine mi je normalna, ali tijekom hladnih zimskih mjeseci na obrazima se povremeno pojave manji suhi dijelovi.



Bioderma Sebium Hydra ima ugodan osvježavajući miris koji ubrzo nakon nanošenja u potpunosti nestane. Bijele je boje, moglo bi se reći lagano fluidne teksture koja se lako razmazuje i jako brzo upija u kožu. Kremu nanosim svakodnevno ujutro i navečer. Nije mi izazvala komedone, crvenilo niti bilo kakve druge iritacije. Nakon nanošenja koža lica bude osvježena, nemasna i mekana na dodir. Obzirom da lijepo zagladi kožu krema je uistinu idealna podloga za make – up. Po pitanju hidratacije do sada je ispunjavala moje potrebe no u ovo hladnije doba godine (zahvaljujući grijanju i suhom zraku) nije mi dostatna i u potrazi sam za hidratantnijom kremom.

Jeste li probali Bioderma Sebium Hydra kremu? Koju hidratantnu kremu biste mi preporučili?

Martina 

Broj komentara: 10:

  1. nikako mi ne paše ta krema,kupila sam je prije par mjeseci i užasno me peće na licu kad je stavim,a imam masnu kožu...uzalud bačeno 80 kn,s tim da sam kupila i micelarnu iz iste linije i ona mi je odlicna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A vidiš meni je dobra, jako ugodna na licu - ama baš nikakve iritacije mi nije izazvala... Eto, još jedan dokaz da je svačija koža drugačija i ono što meni odgovara ne mora značiti da će odgovarati i drugima. :)
      Martina

      Izbriši
  2. meni je bila bas super dok sam je koristila, ne kuzim kak te peklo, jer je to hidratantna krema pa mi je čudno?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je malo čudno da toliko peče, ali opet kažem - što nečija koža dobro podnosi, nečija ne podnosi nikako. ;)
      Martina

      Izbriši
  3. Meni nije radila iritacije kao u prethodnom komentaru ali mi također nije odgovaral, nismo se jednostavno našle :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bila dobra, moram naglasiti da imam jako zahvalnu kožu lica, nije previše zahtjevna osim sada kada hladnoća radi svoje.
      Martina

      Izbriši
  4. Zvuči mi dobro ali mislim da bi mi bila preslaba za ovo hladno vrijeme. Stvarno sam postala smokva, ne znam što će me spasiti ove zime :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bila dobra u ljeto i početkom jeseni, ali u ovo hladno vrijeme ne hidratizira me dovoljno.
      Martina

      Izbriši
  5. Ja koristim LRP matt kremu...i odlična mi je..također imam mješovitu kožu...ja prvo lice namažem Balea aqua serumom pa onda LRP...i meni takva kombinacija šljaka...nemam problema sa isušivanjem obraza kao prije otkrića ove kombinacije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea Aqua serum sam probala i ne paše mi - nismo kliknuli. ;)
      Nisam koristila LRP mat kremu, ali evo upravo sam ju malo guglala i jako mi se sviđa ono što piše... svakako ću ju probati - hvala na preporuci. :)
      Martina

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...