petak, 14. ožujka 2014.

Yves Rocher Sebo Specific anti - imperfections koncentrat protiv nepravilnosti


Nakon dva i pol mjeseca svakodnevnog korištenja Yves Rocher Sebo Specific anti - imperfections kreme vrijeme je da vam prenesem svoje dojmove. Prije kupovine nisam ništa čula niti čitala o ovoj kremi, prvi put sam se s njom susrela u trgovini, učinila mi se kao zanimljiv proizvod te sam ju odlučila kupiti i isprobati. 



Yves Rocher opisuje ju kao dnevno/noćni koncentrat za mješovitu i masnu kožu protiv nepravilnosti koji smanjuje vidljivost pora, čini kožu glatkom i besprijekornom, a ten svjež, ujednačen, matiran i privlačan.

Sastojci: Aqua, Glycerin, Alcohol, Hamamelis Virginiana Water, Zea Mays Starch, Caprylic / Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sesamum Indicum Oil, Glycine Soja Sterol, Cetyl Alcohol, Mangiferin, Salicylic Acid, Arachidyl Alcohol, Parfum, Behenyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Pyridoxine HCL, Arachidyl Glucoside, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Zinc Gluconate, Scutellaria Baicalensis Extract, Fusanus Spicatus Wood Oil, Tetrasodium EDTA, Farnesol, Propylene Glycol


Svoj sam primjerak kupila u Yves Rocher dućanu u Zadru, ali njihove proizvode možete kupiti i online. Za cijenu od oko 65 kn dobije se 50 ml proizvoda. Prozirna staklena teglica sa sivim poklopcem dolazi zapakirana u kartonsku kutiju s prozirnom folijom. Krema je zelene boje, dosta intenzivnog osvježavajućeg mirisa. Unatoč tome što je miris ugodan i ubrzo nakon nanošenja nestane bilo bi mi puno draže da ga uopće nema, ili, ako već mora biti tu, da je blaži i neprimjetniji. 

Moja koža lica je mješovita, imama izrazito proširene pore, mitesere i T - zonu sklonu mašćenju, koža na ostatku lica većinu godine mi je normalna, a ponekad tijekom zimskih mjeseci zna biti blago dehidrirana. Nemam većih i stalnih problema s gadostima već mi se samo povremeno pojavi poneki prištić ili crvenilo.


Obzirom da je tijekom korištenja ove kreme potrebno ograničiti izlaganje suncu nanosila sam ju nakon večernjeg čišćenja lica, tj. prije spavanja. Nisam ju koristila po danu i stoga ne znam kako se ponaša ispod pudera, ali to joj nije niti namjena. Za početak, moram istaknuti kako mi nije izazvala nikakve negativne reakcije u vidu prištića, crvenila, flekica, iritacija itd. Tekstura je zanimljiva i pomalo neobična, rekla bih da je nešto između gela i kreme. Veoma je lagana, lako se razmazuje i vrlo brzo upija, ne ostavlja masan trag te primjećujem da mi je lice nakon upijanja glatko i meko na dodir. Kada je riječ o hidrataciji, mogu samo reći da je zadovoljavajuća i ništa više od toga. Međutim, nakon više od dva mjeseca korištenja nisam primijetila niti jedno od obećanih poboljšanja na koži. Dakle, pore nisu smanjene, ten nije svježiji, ujednačeniji, matiraniji niti privlačniji nego prije, a moja koža nije iz dana u dan postajala ljepša. O obećanju "besprijekorni ten" ne trebam niti govoriti.

Uistinu ne znam što da vam još napišem osim da me Sebo Specific anti - imperfections koncentrat razočarao - obećava mnogo, a daje gotovo ništa. 


Da li ste probali Sebo Specific anti - imperfections koncentrat? Koje ste Yves Rocher proizvode do sada koristili?

Martina

Broj komentara: 18:

  1. Hvala ti neizmjerno za ovu recenziju! Imala sam namjeru kupiti ga kad potrošim vjerni Afroditin Oil control serum, ali nakon tvojih dojmova i pročitanog sastava mi se ipak čini da ću ga preskočiti. Općenito nemam povjerenja u Yves Rocher kozmetiku, nisam probala puno proizvoda (uglavnom gelove za tuširanje i losione za tijelo) i nisam nalazila opravdanje za tolike cijene. Po meni je to prosječna kozmetika, tipa Oriflame ili Alverde, nekako su mi pre-konfekcijski i pomalo dosadni ;) pozdrav s mora

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu! ;)
      Meni generalno Yves Rocher privlači - gelovi za tuširanje, losioni za tijelo, piling, proizvodi za kosu koje sam probala pokazali su jako dobri tako da sam odlučila probati i ovu kremu, ali nažalost nije se baš proslavila!
      Martina

      Izbriši
  2. Kremu za lice Sebo Specific za masnu kozu ja koristim vec godinama i jako sam zadovoljna s njom jer moju masnu kozu jako lijepo njeguje i matira sto je meni jako bitno. Ovaj koncentrat sam samo jednom bila narucila da ga isprobam i meni je kao krema stvarno odgovarao ali istina nije napravio nikakva cuda za moje lice. Sada imaju i neku novu liniju za masnu kozu pa ju svakako planiram isprobati u slijedecoj narudzbi. Inace ja sam velika obozavateljica Yves Rocher kozmetike jer sve sto sam probala meni se svidjelo :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se isto dosta njihovih proizvoda svidjelo! Ovo je prvi prvoizvod za lice koji sam probala i stvarno me razočarao. Kao što kažeš, ova krema mi nije odmogla ali nije ni pomogla - na mom licu nije napravila ama baš ništa.
      Martina

      Izbriši
  3. Imam gel za pranje lica iz ove linije i iskreno nisam nešto impresionirana. Šta više ne vidim nikakvu razliku između tog i bilo koje druge SLS umivalice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je prvi Yves Rocher proizvod za lice koji sam probala, a mislim da je i zadnji. Držat ću se i dalje njihovih proizvoda za tijelo i kosu, ali kreme i umivalice ubuduće preskačem. ;)
      Martina

      Izbriši
  4. E pa dobro je ovo znati, da je zaobidjem. :D A bas me je zainteresovao naslov.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je jakooo zainteresirao naziv kreme i obećanja koja pišu, ali nažalost ništa od toga. :/
      Martina

      Izbriši
  5. nisam do sada koristila niti jedan Yves Rocher proizvod :) najviše me privlače njihovi gelovi za tuširanje
    ovu kremu ne mislim kupovati :)
    ja sam tek sad skužila zašto ste TiM (Tereza i Martina) znam da sporo kopčam hahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njihove tuširalice, pilinge za tijelo i proizvode za kosu svakako preporučam, ali ovu kremu zaobiđi. ;)

      Hahahaha :D :D
      Ma ne kopčaš sporo - mi smo tu tek malo više od 3 mjeseca! ;) :P
      Martina

      Izbriši
  6. Jako me zanimala recenzija ove kreme jer iz iste linije imam pjenastu kremu za čišćenje lica koja mi je dovela lice u red kad su mi poiskakale svakojake gadosti po licu. I sad mi se čini da ću ju preskočiti i baš mi je žao jer je izgledala obećavajuće. Inače jako volim YR tuširalice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim YR tuširalice, ali proizvode za lice ubuduće zaobilazim. :/
      Martina

      Izbriši
  7. Lijepo je nekad vidjeti i ovakvu recenziju da znamo sto zaobici u buducnosti :) imam i ja par takvih u planu postova. A steta, bas je lijepo izgledao proizvod na slikama..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da nam je svima nekako lakše pisati o proizvodima koji su nam dobri, ali smatram da osim dobrih proizvoda s čitateljicama treba podijeliti i negativna iskustva. Kod mene nema baš puno negativnih recenzija zato jer dobro poznajem svoju kožu i uglavnom se prije svake kupnje jako jako dobro informiram o proizvodima koje namjeravam kupiti. Stoga od proizvoda koje kupujem uvijek je više onih koji mi odgovaraju nego onih koji me razočaraju. Unatoč tome, uvijek se nađe promašaja i naravno da ću i dalje pisati o njima. :)

      Da, krema dobro izgleda i puno je obećavala, ali nažalost kod mene ništa od toga. :/

      Martina

      Izbriši
  8. bar mo sačuvali novce zahvaljujući recenziji no šteta sto neradi ništa od obečanog

    OdgovoriIzbriši
  9. Šteta što koncentrat nije ispunio obećano. :/

    OdgovoriIzbriši
  10. Pogledajte blog: candymakeupgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Probala sam Sebo Specific anti - imperfections koncentrat i bas sam zadovoljna. Jedan od rijetkih proizvoda koji je uspio da mi ocisti svakakve jade po licu i da mi umiri kozu, a pritom mi se lice nije crvenilo, peckalo, svrbilo i slicno.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...