četvrtak, 6. ožujka 2014.

Favoriti siječanj/veljača

U današnjem postu možete vidjeti moje favorite, odnosno proizvode koje sam najviše koristila i voljela kroz mjesece siječanj i veljaču.




Urban Decay Naked 3 – kada se ova paleta tek pojavila bila sam gotovo sigurna da mi ne treba te da je Naked 2 za mene puno bolji odabir. Nakon što sam za rođendan ipak dobila Naked 3 vrlo brzo sam promijenila mišljenje i mogu vam reći da je za mene najljepša od svih njihovih paleta. Slike i detaljniju recenziju ćete moći pročitati čim uhvatim malo sunca kako bi mogla uslikati što realnije swatcheve. Za sada ću vam reći da ju obožavam i svakodnevno koristim te da su boje pogođene baš po mome ukusu.


Garnier Perfect Blur – već sam gotovo odustala od kupovine ovog primera, no zahvaljujući pozitivnim recenzijama drugih blogerica naposljetku mu nisam uspjela odoljeti. Jako sam zadovoljna učinkom, najviše u vidu produžavanja trajnosti podloge. Što se tiče smanjena vidljivosti pora i tu ulogu za mene obavlja jako dobro, no ne i savršeno. Malu zamjerka imam na to što mi ne drži lice dovoljno dugo matiranim koliko bih željela.


Essie shearling darling – tamnocrvena boja je inače moj favorit među lakovima i bila sam jako sretna kada sam uspjela uhvatiti ovoga ljepotana na akciji u DM - u. Kolegica sa bloga Meteo Beauty je nedavno recenzirala upravo ovu nijansu. Kako potpisujem sve navedeno, klik na njen post ukoliko vas zanima shearling darling u akciji.


U New in postu ste mogli vidjeti da sam počela koristiti bareMinerals kozmetiku. Set koji sam kupila (točnije dobila) sastoji se od devet proizvoda među kojima su moji favoriti Original Foundation SPF 15 u nijansi Medium C25 te Max Coverage Concealer kist koji je jedan od najboljih za nanošenje korektora koje sam do sada koristila. U pripremi imam post o svim proizvodima iz seta tako ćete, ukoliko vas zanima, ubrzo moći čitati moje detaljnije dojmove.


Nina Ricci - Mademoiselle Ricci – otkako sam dobila ovaj parfem ne prestajem ga koristiti. Obzirom da nisam stručnjak u opisivanju mirisa na portalu Ogledalo možete pronaći detaljniji opis nota koje ga odlikuju.


Ruževi koje sam najviše koristila u protekla dva mjeseca su MAC Craving i Catrice Meet me Berry iz nove kolekcije Une, Deux, Trois. Osim nijansi koje su mi divne, oba ruža su iznimno pigmentirana i postojana te mi ne isušuju usne.


Dr.Pasha arganovo ulje za njegu lica i tijela – 100 % prirodno ulje argana u uljnoj mješavini sadrži visoku razinu vitamina, minerala i masnih kiselina. Blagotvorno djeluje na kožu sklonu aknama jer pomaže u čišćenju začepljenih pora. Djeluje kao prirodni lifting protiv bora, pomaže kod ekcema, psorijaza, oštećenja na koži, strija, mrlja, i pigmentacija. Ovo ulje je moj apsolutni favorit. Zasluženo ću mu posvetit cijeli post jer ga obožavam i njegovi učinci su na moju kožu i više nego odlični.

Kako vam se sviđaju moji favoriti? Koje proizvode ste vi najviše koristili?

Tereza

Broj komentara: 25:

  1. Odlični favoriti! Ja sam jednako kao i ti bila više naklonjena Naked 2, ali su me swatchevi 3 oduševili i mislim da ću prije uzeti nju nego 2 :) Zanimaju me recenzije bareMinerals stvarčica!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga puno! :)
      Kad ju vidiš tek uživo i isprobaš sve će ti biti jasno! :)
      U pripremi je recenzija! :)

      Tereza

      Izbriši
  2. Krasni favoriti kod tebe!Sve me vise privlaci ta Nakedica 3,mozda ce jednom i biti moja:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Nadam se da hoće jer je zbilja divna! :) Tereza

      Izbriši
  3. Sjajni favoriti, zavidim na nakedici, i ja sam dosad mislila da mi je najljepsa dvica, ali i na tricu bih se navikla :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Doduše na sve bih se lako navikla :D Tereza

      Izbriši
  4. sve djeluje jako lijepo :)
    Pogotovo Naked 3, Essie lak i parfem <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve divote :) Naked 3 je prekrasna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je, naročito uživo i na mojim očima :D Tereza

      Izbriši
  6. Sviđa mi se, gdje si naručila MAC-ov ruž?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Nisam ga naručila već kupila na putovanju...:) Tereza

      Izbriši
  7. predivni favoriti :)
    slažem se za Garnier primer, to i ja cijelo vrijeme govorim da ne matira lice dovoljno dugo, no tako dobro kamuflira pore da mi se jako sviđa :)
    Essie lakove obožavam, no nemam ovu nijansu, a UD Naked 3 mi je na listi želja <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)

      Da samo malo više matira to bi bilo to! :)

      Meni je shearling darling stvarno divna, no možda nisam objektivna jer inače padam na ove nijanse. :)
      Nadam se da ćeš Naked 3 što prije skinuti sa liste!

      Tereza

      Izbriši
  8. Uh ovaj Naked 3 ulov mi se posebno sviđa :D no opet sreća ročkasu ;P sviđaju mi se nijanse i ruževa i lakića, vidim da voliš više tamnije i senzualnije boje :) Perfect Blur bih jednako opisala kao što i ti... sad nakon nekog vremena njegova korištenja (mada ga ne koristim svaki dan) mogu reći da je okei, a odlilčan za izlaske jer kožu napravi savršenom za slijedeće makeup proizvode koje nanesem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, je baš volim tamnije ruževe, ne mogu im odoljeti :D Zadovoljna sam sa Blurom samo da malo duže matira! :) Tereza

      Izbriši
  9. Jako mi se sviđaju tvoji favoriti. Čekam i ja Naked3 recenziju. :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja kupila trojku i da ti iskreno kažem, još nijednom ju nisam koristila :D Katastrofa sam

    OdgovoriIzbriši
  11. Mrak favoriti, sve, sve bih tiukrala a posebno Nakedicu i Bare minerals, jedino si ostavi arganovo ulje, osim za kosu, bježim od njega :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha dajem ti što god želiš! :D
      A da? zašto bježiš od njega? Meni je ovo prvi put da ga koristim za lice (doduše ovo je mješavina Argana, Avokada, Badema, Vanilije i Aloe Vere) i odlično djeluje! Tereza

      Izbriši
  12. kod mene svega samo ne dekorative. blago ti se za ud3 ja nemam nijednu a htjela bi sve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš što prije nabaviti barem jednu, zbilja su divne! :) Tereza

      Izbriši
  13. Drago mi je da vas je Essie Shearling Darling dojmio! :*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...