ponedjeljak, 10. ožujka 2014.

Najdraži MAC ruževi - Rebel & Craving

Danas sam vam odlučila pokazati moja dva najdraža MAC ruža. Riječ je o nijansama Rebel i Craving.

Moja ljubav prema Rebelu traje već godinama i još uvijek  me nijedan ruž nije toliko zaokupio, a od tada sam ih vjerujte isprobala jako puno. Inače sam velika ljubiteljica tamnih nijansi i nekako se najljepše osjećam kada ih nosim, a kada bih morala izabrati jedan ruž koji me opisuje to bih upravo bio Rebel. Osim jedinstvene nijanse ono što ga izdvaja je odlična trajnost. Na meni je tako znao izdržati bez popravljanja 5 - 6 sati, ipak uzmite u obzir da boja s vremenom blijedi. Isušivanje usna je minimalno, no svejedno savjetujem da prvo naneste balzam.

Craving je ruž koji najčešće nosim na dnevnoj bazi jer mi se savršeno uklapa u različite look - ove. Također je odlično pigmentiran, ali za razliku od Rebela nešto je slabije trajan (otprilike 3 sata). Iako mu je tekstura kremasta ne razlijeva mi se preko ruba usana.

Uzmite u obzir da su ovo oni ruževi koji gotovo na svakome drugačije izgledaju. Tako kod mene obe nijanse izgledaju dosta tamnije, mogu reći da i nema razlike u boji swatcheva i kada ih nosim na usnama. Ipak, primijetila sam da kod nekih osoba Rebel izgleda puno svjetlije, više vuče na fuksijastu boju, dok je kod mene više berry. Isto vrijedi i za Craving, za koji sam primijetila da kod nekih osoba puno više naginje prema (svijetlo) ružičastoj.




Slikano u hladu.
Slikano na suncu.
Za kraj, preporučujem svim ljubiteljicama ruževa da ukoliko budu u prilici svoju kolekciju upotpune s obje nijanse (ako već niste), mislim da vam neće biti žao.

Kako vam se sviđaju ovi ruževi? Da li ih već imate?


Tereza

Broj komentara: 15:

  1. Oba su predivna!Nekako mi se malo vise svidja Craving,ali to ne umanjuje ljepotu ovog drugog.Voljela bi ih vidjeti na tebi,jedan LOTD:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja otkad znam za sebe bježim od fotoaparata, mislim da je dovoljno reći da u 5 godina veze ja i dečko imamo 2 zajedničke slike :D Svjesna sam da su fotke normalni tijek bloganja i pripreme su tijeku samo da još skupim malo hrabrosti :D Čak s Rebelom imam u mobitelu jednu sliku, ali nije najbolja kvaliteta pa je nisam stavila. Eto da znaš da u budućnosti možeš očekivati LOTD! :) p.s. Hvala na komentaru! :) Tereza

      Izbriši
    2. Svesrdno podržavam! I ja bi ih voljela vidjeti na tebi :) Inače imam oba i volim, mada neke druge nijanse ipak češće nosim :)

      Izbriši
    3. Bude, bude! :D Ja ih trenutno najčešće koristim, al ću ih morati zamijeniti za malo kričavije boje ! :) Tereza

      Izbriši
  2. boje su divne. gdje naručujes mac proizvode?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, ne naručujem, još uvijek kupujem u inozemstvu! :) Tereza

      Izbriši
    2. super, stet sto ja nemam nikoga vani po kome bi mogla naručit/kupit neke proizvode kojih kod nas nema

      Izbriši
  3. Bok :) jako su lijepi ruževi :) a gdje ih uzimaš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bok! .) Hvala! :D Uzela sam ih u Njemačkoj, al se nadam da će što prije doći i kod nas! :) Tereza

      Izbriši
  4. Craving imam, Rebel se cijelo vrijeme dvoumim treba li mi, no mislim da ga uzimam iduće zime, ipak je to klasik koji svaka ljubiteljica ruževa bi trebala imati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba ti, imam jako puno sličnih nijansi, ali nijedna nije kao Rebel! :) i da mislim da bi ti odlično pristajao! :) Tereza

      Izbriši
  5. Jaooo kako su dobri. Nadam se da ću ih što prije imatiiiii :-( :-) Rebel je baš po mom ukusu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja se nadam da ces ih sto prije imati ;-) Tereza

      Izbriši
  6. Super su!
    Šteta što nema MAC-a u još nekim većim gradovima u HR. :(

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...