nedjelja, 8. prosinca 2013.

Lush Mask of Magnaminty


Dugo sam odolijevala Lush proizvodima. Razlog je ležao u tome što nikada nisam bila ljubitelj intenzivnih mirisa, a i njihovi dućani su mi uvijek izgledali nekako nepregledno. No znatiželja je bila jača i zahvalna sam joj na tome.



Maska dolazi u crnoj posudici koja je tipična za većinu Lush proizvoda, a možete ju pronaći u količini od 125g (56kn) i 315g (88kn). Glibava, zelena, mentolasta smjesa za čišćenje lica, vrata i leđa kako ju opisuju stvarno ne zvuči obećavajuće. Srećom, izgled vara.



Sastojci: bentonit gel, kaolin, med, talk, mljeveni Aduki grah, glicerin, sjeme noćurka, ulje paprene metvice, ulje afričkog nevena, apsolut nevena, limonene, miris klorofilin, metilparaben. 

Masku obilno nanosim na suho lice i držim ju nekih 15 - ak minuta te zatim kružnim pokretima isperem toplom vodom. Prirodne gline čiste pore, med i ulje afričkog nevena umiruju i omekšavaju kožu, a aduki grah radi lagani piling i odstranjuje mrtve stanice. Nakon što sam prvi put nanijela masku na lice bila sam zahvalna na postojanju blogosfere i svim recenzijama koje sam pročitala prije kupnje jer inače bih masku iz straha skinula prije nego što sam ju nanijela. Ne znam mogu li uopće opisati osjećaj koji pruža jer još uvijek nisam sigurna hladi li mi maska lice ili me peče. Moram priznati da mi je u ljetne dane osjećaj bio puno draži i moj savjet vam je da zimi masku nanosite u toploj prostoriji jer baš i nije neki doživljaj kada se sve navedeno još dodatno pojača. No, isto tako, rezultat i osmijeh na licu nakon što ju skinete za mene je i više nego vrijedan pretrpljenog. Lice bude čisto, bez viška masnog sjaja, koža glatka i mekana, pore sužene, a uz redovite korištenje ten mi izgleda bolje. No, što je za mene najvažnije, maska me ne isušuje i nema traga crvenilu iako imam osjetljivu kožu lica. Mislila sam da će mi od izražene metvice možda suziti oči no srećom to se nije dogodilo. Ja sam sa maskom i više nego zadovoljna i preporučila bih ju svima: onima sa masnom, mješovitom čak i sa suhom. Oni sa osjetljivom neka ipak pripaze jer iako meni nije prouzrokovala negativne reakcije nažalost ne mora značiti da da neće ni vama.







Jeste li isprobali Lush proizvode? Što mi imate preporučiti?

Tereza 

Broj komentara: 18:

  1. Još jedna zadovoljna korisnica, ;D
    Nakon silinih pohvala, meni je odavno na WL, tako da ju kupujem prvom prilikom. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. evo ja se u potpunosti slazem s missundaztood :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha i ja ću morati po novo pakiranje :) Tereza

      Izbriši
  3. Meni je ovo zaista jedna od boljih maski ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Najbolja maska, pisala sam i ja o njoj... meni cak nije nikad neugodnost pruzila, to hladjenje o kojem govoris... ma nista! Meni je odlicna :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi :P Na kraju sam se navikla pa ni meni više nije problem :) Tereza

      Izbriši
  5. Čuvena maska :) Prošlu zimu sam ju testirala i nije mi se dopala radi intezivnog mirisa metvice. Nedavno sam ju ipak kupila i zadovoljna sam.

    Ti i ja zaista imamo skoro sve iste stvari :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je stvarno super, baš sam zadovoljna :) ooo bome puno lipih stvarčica bi ja od tebe ukrala :) Tereza

      Izbriši
  6. Ovo moram nabaviti, već se predugo spominje :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Potpisujem čitavu recenziju :D Moja HG maska a uskoro kupujem i ovo ogromno pakiranje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Otkad sam je isprobala ni ja ne mogu bez nje, a i veliko pakiranje mi se definitivno isplati, uvijek volim obilno nanijeti proizvode :D :P Tereza

      Izbriši
  8. Moj omiljeni proizvod je Lush Soft Coeur masazer, u obliku srca, vise lici na mali sapun u cvrstom stanju, ali cim prineses kozi pocinje da se topi i ima diiivan miris vanile i nekih bakinih kolaca, pomalo i korice limuna za kolace :)) A unutar njega je parce crne cokolade koja moze da se lize :D
    Volim ga najvise zbog putenog i senzulanog mirisa koji ostaje na kozi posle :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...